18 Mayıs 2024 Cumartesi

16:35   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GÜVEN PARKI’NDAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   16:14   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI   16:01   CHP’Lİ PALAMUT’TAN 19 MAYIS MESAJI   15:43   KIYI HAREKETLERİ DAYANIŞMA AĞI, KIYILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİNE KARŞI SAHİLLERDE EŞ ZAMANLI EYLEM YAPTI   15:41   DEPREMZEDE DÖNE KAYA`NIN ``ADALET NÖBETİ``: ``BİZ ADALETİN ARTIK TECELLİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ, GİDEN CANLARIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR``   15:15   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ATANMAYAN ÖĞRETMEN HİLAL BAŞKAPAN: "BİZLER MESLEĞİMİZİ İNSANCA ŞARTLARDA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"   15:04   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ÖZGÜR ÖZEL: ``ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İLE SORUNU OLAN BU MÜFREDAT YOK HÜKMÜNDEDİR``   14:31   ANKARA BAROSU HUKUK KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR: "SON YILLARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SPOR HUKUKUNU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRDİ"   14:23   AFRODİSİAS MÜZE KONSERLERİ TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İPTAL EDİLDİ   14:06   KOBANİ DAVASI AVUKATI ÇİĞDEM KOZAN: "ORTADA BİR SUÇ OLMADIĞI ÇOK AÇIK, İSTİNAF SÜRECİNDE CEZALARIN KALDIRILMASI GEREKİR"   13:51    CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, İBB`Yİ ZİYARET ETTİ: “ATATÜRK`ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR”   13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   13:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"   12:23   ARTVİN`DE ANAGOLD`UN DA ORTAK OLDUĞU MADEN İŞLETMESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR. TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ: "ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖRDÜKLERİ DUVAR YIKILMIŞ. DAHA DUVAR ÖREMEYENLER ACABA SÜRECİ NASIL YÖNETECEKLER?   12:13   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... BAHÇELİ: ``TERÖRİST DEMİRTAŞ VE DİĞER BÖLÜCÜLERİN CEZA ALMASINA HUKUKSUZLUK DEMEK, İTİRAZ ETMEK, DEVLETE VE MİLLETE AĞIR HAKARETTİR``  
 
     
   

Gözlüğü Kırılan Öğrenciye Başkan Gültak’tan Jest


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, gözlüğü kırılan 14 yaşındaki Muhammed Furkan için talimat vererek önce hastaneye götürülmesini sağladı; ardından Teker’i evinde ziyaret ederek gözlük hediye etti. Başkan Gültak, "Liselere Geçiş Sınav’ına (LGS) hazırlanan kardeşimize destek olmak boynumuzun borcudur. Muhammed Furkan’a eğitim hayatında başarılar diliyorum" dedi.

 

Tarih : 8 Mayıs 2021 Cumartesi 02:35   Okunma : 1143

Gündoğdu Mahallesi'nde yaşayan Muhammed Furkan Teker, gözlüğünün kırılması üzerine Akdeniz Belediyesi'nin sosyal medya hesabından Başkan Mustafa Gültak'a mesaj attı. Sınava hazırlandığını  ve tam kapanmadan dolayı çözüm bulamadığını ifade eden Teker, Başkan   Gültak'tan  yardım istedi. Mesaja kayıtsız kalmayan Gültak, küçük çocuğa bir jest yaptı.

Teker; "Akdeniz Belediyesi ekipleri hemen ilgilendi"

Muhammet Furkan Teker gözlüğünün kırıldığını söyleyerek, " Gözlüğüm kırıldığı için bulanık görüyordum. LGS'ye hazırlanıyorum. Bu yüzden ne yapacağımı bilemedim. Akdeniz Belediyesi'nin sosyal medya hesabından Başkanımıza mesaj attım. Sağ olsunlar hemen geri dönüş yapıp ilgilendiler. Bizi alıp önce hastaneye götürdüler. Daha sonra bu süreçte gözlükçüler kapalı olduğu için nöbetçi optikçi buldular. Gözlük aldılar. Bugün de başkanım evimize oturmaya geldi. İlgisi ve hediyeleri için Başkanıma çok teşekkür ederim" dedi.

Gültak; "Sağlık ve eğitim bizim kırmızı çizgimizdir"

Başkan Gültak'ın talimatı üzerine Muhammed Furkan Teker, önce göz doktoruna götürüldü; ardından nöbetçi bir optikçi bulunarak gözlüğünün alınması sağlandı. Teker'i evinde bizzat ziyaret ederek yeni gözlük hediye eden Başkan Mustafa Gültak, "Kardeşimiz, sosyal medyadan bana ulaştı. Gözlüğünün kırıldığını ve tam kapanma sürecinde çaresiz kaldığını söyledi. LGS'ye hazırlandığını da duyunca vakit kaybetmeden ekip arkadaşlarıma talimat verdim. Hem sağlık hem de eğitim bizim kırmızı çizgimizidir" dedi.

"Akdeniz'deki çocuklarımızın eğitim hayatında her daim yanlarındayız"

Başkan Gültak, eğitimin önemine vurgu yaparak, "Akdeniz'deki çocuklarımızın eğitimine oldukça özen gösteriyoruz. Öyle ki bununla ilgili olarak bilindiği gibi kısa süre önce Akdeniz Eğitim Akademisi projemizi hayata geçirdik. Muhammed Furkan kardeşimize de akademimizin LGS Hazırlık Seti başta olmak üzere, satranç takımı ve belediyemizin ilk yayını olan Hamidiye Kışlası kitabını hediye ettik. Akdeniz'deki tüm çocuklarımızın eğitim hayatında her daim yanlarındayız.  Muhammed Furkan'a da başarıların devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA