26 Nisan 2024 Cuma

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Tüm Ekipleriyle Bayrama Hazır


Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca da Mersinliler için görev başında olacak. Toplu taşıma hizmetlerinden cenaze ve defin işlemlerine, temizlik çalışmalarından teyakkuzda olanitfaiye birimine, zabıta denetimlerinden sinekle mücadele ve ilaçlama çalışmalarına kadar birçok birim 7/24 esasıyla hizmet verecek.

 

Tarih : 11 Mayıs 2021 Salı 15:52   Okunma : 781

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nı da kapsayan tam kapanma sürecinde sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü hizmetlerinin yanı sıra belediye hizmet ve sorumluluklarında da hiçbir aksama olmaması için tüm birimlerini seferber etti. Büyükşehir ekipleri,bayram boyunca Mersinliler için görev başında olacak.

Toplu taşıma hizmeti devam edecek

Bayram süresince toplu taşıma araçlarında gerekli tedbirler alınarak, sokağa çıkma yasağı genelgesindeki çalışma kısıtlılığı olmayan görevliler ve vatandaşlar için Büyükşehir’in belediye otobüsü seferleri ücretsiz olarak devam edecek.

Alo 185 vatandaşın hizmetinde

7/24 görevi başında olan TEKSİN Mersin Çağrı Merkezi çalışanları Ramazan Bayramı boyunca da Mersinliler’in hizmetinde olacak. Büyükşehir Belediyesi’nden istek, talep ve şikayettebulunmak isteyenler bayram süresince Alo 185 numaralı hattanekiplere ulaşabilecek. Vatandaştan alınan bildirimler ile ilgili daire başkanlıkları da olumsuzlukların giderilmesi için göreve hazır olacak.

Bayram süresinceengelli vatandaşlara yönelik yürütülen evde sağlık ve bakım hizmetleri aksamadan devam edecek.

İtfaiye ekipleri bayramda da nöbette

Bayram süresince oluşabilecek trafik kazaları, yangın ya da doğal afetler ve arama-kurtarma operasyonlarına karşı İtfaiye Dairesi ekipleri görev başında olacak. Gerekli eğitim ve donanıma sahip olan itfaiye ekipleri, bayram süresince vatandaşın en zor zamanında yanlarında olmayı sürdürecek.Zabıta Dairesi ekipleri de bayram boyunca vatandaşların huzur ve refahı için 7/24 teyakkuzda olacak.

İlaçlama, temizlik, cenaze ve defin işlemleri aksamayacak

Büyükşehir, kent genelinde sorumluluk alanındaki tüm bölgelerde temizlik ve sinekle mücadele çalışmalarınıaralıksız yürütecek.Cenaze ve defin hizmetleri ile ilgili gerekli tedbirler alınarak, Mersinliler’intalepleri herhangi bir aksamaya meydan vermeyecek şekilde karşılanacak.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR, TÜM EKİPLERİYLE, BAYRAMA, HAZIR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA