3 Mayıs 2024 Cuma

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Vatandaşlar Hafta Sonu Mesire Alanına Akın Ediyor


Silifke Belediyesi tarafından hizmete açılan Sayağzı Mesire Alanı, hafta sonlarında vatandaşların akınına uğruyor.

 

Tarih : 26 Eylül 2017 Salı 13:43   Okunma : 1948

Sevdiklerinizle güzel bir vakit geçirip, piknik yapıp, çayınızı yudumlarken sohbetin tadına varabileceğiniz Mesire Alanı, hafta sonlarınıza renk katmaya devam ediyor. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken Mesire Alanı, kent merkezinde yer alması ve kolay ulaşımı sebebiyle büyük ilgi görüyor. Güler yüzlü personelleri de bu alandan en iyi şekilde yararlanılması için gelen konuklarına yardımcı oluyorlar.

Göksu Nehri kenarında ki rengârenk bahçesi, çocuklara özel oyun alanları ve ferah atmosferiyle günün 24 saati hizmet veren bu yeşil doğa, özellikle hafta sonlarında vazgeçilemeyen dinlenme mekânı oldu. Mesire alanına gelen çocuklar da her türlü oyun grubunun yer aldığı parklarda buluşarak eğlenceli anlar yaşıyorlar.

VATANDAŞLAR MESİRE ALANI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Sayağzı Mesire Alanı'na Konya’dan geldiklerini belirten Mustafa Ayman,“Akrabamızı ziyaret etmek için geldiğimiz Silifke’de, böylesine yeşil ve nezih bir ortamda ağırlanmanın keyfini yaşıyoruz. Sevdiklerimizle ve akrabalarımızla mangalımızı yaktık, bu güzel ortamın keyfini çıkartıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz”  
Yine şehir dışından gelerek, üniversitede okumak için Silifke’ye geldiğini söyleyen Zeynep Maviş, “Burası gerçekten güzel bir mesire alanı olmuş. Arkadaşlarımızla bir araya gelip piknik yapabileceğimiz veya kafesinde oturup dinlenebileceğimiz hiçbir yer yoktu. Bu yıl okul için geldiğimizde çok şaşırdık ve hafta sonumuzu burada değerlendirmek istedik. Güzel bir yatırım ve hizmet olmuş”

Nezaket Seçmiş ve Gülzar Bolat ise mesire alanının şehrin gürültüsünden uzak güzel bir kaçış mekânı olduğunu belirterek, Başkan Mustafa Turgut ile Silifke’nin çehresinin tamamen değiştiğini vurguladı. 

“YENİ PROJELER VE HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kentimize rahat nefes aldıracak yeni sosyal yaşam alanlarını kazandırmaya devam ediyoruz. İlçemizin her bir köşesinin ayrı ayrı güzellikleri mevcut. Bu güzellikleri bu mekânları yeni projeler ve hizmetlerle taçlandırmaya devam edeceğiz.

Şehir merkezinde ve Göksu manzarasıyla eşsiz bir güzelliğe sahip olan Mesire Alanımız, yerli ve yabancı konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaktadır. Şehrin gürültüsünden ve stresinden uzak, son derece rahat edebileceğiniz bir mekân... Bununla birlikte yaz mevsimi içerisinde hizmete açtığımız Demokrasi ve Mukaddem Parklarımızda bu hizmetlerimizden bir tanesi. Rahat bir gün geçirmek isteyen vatandaşlarımızı, kentimizin böylesi güzel mekânlarına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Silifke, Mesire Alanı, Mustafa Turgut, Sayağzı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA