27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Anamur Anadolu Lisesi’nin Müzisyen Acar’ı Dünya’nın Finalisti Oldu


Mithat Ünal-Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip, bu sene on-line olarak düzenlenen ‘’İpana 23. Türkiye On-Line Liselerarası Müzik Yarışması’’nda Mersin’den finale kalan okul belli oldu. ‘’Bireysel Erkek Solist’’ dalında, Anamur Anadolu Lisesi’nden Ulaş Baran Acar, Civciv parçası ile finale kalan isim oldu.

 

Tarih : 16 Haziran 2021 Çarşamba 17:45   Okunma : 856

Mithat Ünal-Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip, bu sene on-line olarak düzenlenen ‘’İpana 23. Türkiye On-Line Liselerarası Müzik Yarışması’’nda Mersin’den finale kalan okul belli oldu.  ‘’Bireysel Erkek Solist’’ dalında, Anamur Anadolu Lisesi’nden Ulaş Baran Acar,  Civciv parçası ile finale kalan isim oldu.

1700 başvuru arasından finale kalan Mersinli öğrenci, büyük bir başarıya imza atarak 158 finalist arasına adını yazdırdı.  Mersinli liseliler için 14 Haziran’da POWERAPP mobil uygulamasında başlayan final oylaması, 25 Haziran’a kadar devam edecek. Ücretsiz olarak indirilebilen POWERAPP mobil uygulamasında oylama yapmak isteyenler, finale kalan 158 performans arasından, farklı dallarda en beğendiklerini oylayarak ödül alanları belirleyecek.  Ödül kazanan okullar, 27 Haziran Pazar akşamı saat 20.00’de PowerApp mobil uygulamasında gerçekleşecek olan yayında açıklanacak.

Finalde 158 performans yarışacak!

 İnternet ve jüri değerlendirmesinin ardından finale kalan okulların oylanmaya başlanmasıyla, grup dalında 50, bireysel katılımlarda ise beste dalında 20, enstrüman dalında 22, kız solist dalında 30, erkek solist dalında 30 performans finale kalırken, ayrıca 6 performans Instagram üstünden oylanarak finale çıkma hakkını elde etti. Toplam 158 performans arasından ilk üçe girenler belirlenirken, Grup-İcra dalında birinci olan okula İpana tarafından tam teçhizatlı müzik stüdyosu kurulacak, tüm dallarda dereceye giren okullara ve öğrencilere para ödülleriyle birlikte, sürpriz hediyeler verilecek.

Anamur Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Ulaş Baran ACAR, İpana müzik yarışmasında Mersin'den finale kalan tek bireysel erkek yarışmacı oldu. powerapp uygulamasından bir kişi 20 oy verebiliyor.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ANAMUR, ANADOLU LİSESİ’NİN, MÜZİSYEN ACAR’I, DÜNYA’NIN, FİNALİSTİ, OLDU, CİVCİV, ENDPRODUCTİONS, POWERAPP MOBİL, İPANA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA