29 Nisan 2024 Pazartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

Başkan Tarhan, Mersin Basınına Ziyaretlerine Devam Ediyor


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin’de günlük olarak yayın yapan Akdeniz, Haberci, Hakimiyet, Çukurova, Tanık ve Yeni Güney Gazetesini ziyaret ederek gazete çalışanları ile bir araya geldi.

 

Tarih : 3 Temmuz 2021 Cumartesi 00:15   Okunma : 985

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin’de günlük olarak yayın yapan Akdeniz, Haberci, Hakimiyet, Çukurova, Tanık ve Yeni Güney Gazetesini ziyaret ederek gazete çalışanları ile bir araya geldi.

Akdeniz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Selvi, Haberci Gazetesi Editörü Hediye Eroğlu, Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Batuhan Topçu, Çukurova Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Neslihan Yalçın, Yenigüney Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hamit İzol, Tanık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Beycan Üçkardeş ve gazetelerin çalışanlarıyla gerçekleşen buluşmada Aratos’un Anıt Mezarı ve Pompeipolis Antik Kenti Kazısı, Devlet Hastanesinin yapım süreci, Tece’de bulunan ve TOKİ’ye devredilen 76 dönümlük deniz kıyısındaki yeşil alan ve spor alanı, Mezitli sahillerinin kiralanması, Yeni Mahalle stadyumun kullanımıyla ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler,

Kent Meydanı projesinin geldiği süreç hakkında gazetecilere bilgi aktardı.

Hizmetlerin ve projelerin halkımıza duyurulmasında çok özel bir işleve sahip olan yerel basının önemine vurgu yapan Başkanımız, “Kentimize yaptığımız hizmetleri duyururken aynı zamanda önemli bir denetim mekanizması olan basınımıza verdikleri destekler nedeniyle teşekkür ederim” dedi.

Projelerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde belediyenin iradesi kadar kamuoyu desteğinin de sağlanması gerektiğini söyleyen Başkan Tarhan, “Kamuoyu desteği konusunda basınımız her zaman yanımızda olmuş ve sesimizin duyurulmasında önemli bir rol üstlenmiştir. Özellikle Aratos’un Anıt Mezarının gün yüzüne çıkarılmasında basınımızın verdiği katkı, Mersin’de oda ve derneklerin de kazıya destek vermesini sağlamıştır. Aratos’un yanı sıra önümüzde tamamlanması gereken önemli projelerimiz var.  Pompeiopolis Antik Kentinde yapılan çalışmaların ve Antik Liman kazılarının başlamasını istiyoruz. Mezitli’de büyük mağduriyetlere neden olan sağlığa ulaşma sorununun çözülerek söz verilen devlet hastanesinin bir an önce yapılmasını bekliyoruz. Tece’de bulunan ve TOKİ’ye devredilen 76 dönümlük deniz kıyısındaki yeşil alan ve spor alanının ranta kurban edilmesi yerine bir an önce sorununun çözülmesini bekliyoruz. Yeni Mahalle stadyumunun kullanımıyla ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerimiz devam ediyor. Çok önemli bir diyalog imkanı yakaladık Kısa sürede orasıyla ilgili projemizi açıklayacağız. Mezitli Belediyemiz ve Kaymakamlık binamızın da bulunduğu bölgeyi kentin yeni merkezi yapmak adına Kent Meydanı projemizde önemli yol kat ettik” şeklinde bilgiler verdi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MEZİTLİ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, NEŞET, TARHAN, ARATOS, ANIT, MEZARI, POMPEİPOLİS, ANTİK, KENTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA