7 Mayıs 2024 Salı

15:54   BAŞKAN YILDIZ’DAN, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE DOLU FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN   15:52   MEZİTLİ`DE `3 FİDAN` TÖRENLE ANILDI   15:50   AKİB, NİSAN AYINDA YÜZDE 12 ARTIŞLA 1,3 MİLYAR DOLAR İHRACATA İMZA ATTI   15:45   AKDENİZ BELEDİYE MECLİSİ, MAYIS AYI İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ: “YENİ DÖNEMDE AKDENİZ’DE HİZMET VE PROJE ATAĞI BAŞLIYOR”   15:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI SARIYILDIZ’DAN VATANDAŞLARA VERGİ ÇAĞRISI   15:26   ÜÇ FİDAN, İDAMLARININ 52. YILINDA MEZARLARI BAŞINDA ANILDI: "ONLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ"   13:37   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, “ÜÇ FİDAN`I ANDI: “HATIRALARI ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL: “HİÇ KİMSE KORKMASIN. CHP`Yİ TOPUYLA TÜFEĞİYLE DARBECİLER KARIŞTIRAMADI. ÖZGÜVENSİZ TARTIŞMALARLA KİMSE KİMSEYİ MEŞGUL ETMESİN. İŞİMİZ VAR DAHA İKTİDAR OLACAĞIZ"   10:25   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ÇOCUKLARA TEKNOLOJİ ATÖLYESİ   10:06   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ   01:16   HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ`NDEN “HÜT” ADLI GRUP İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ   15:01   ALİ YERLİKAYA: "1 MAYIS`TA POLİSLERİMİZE TAŞLI SOPALI SALDIRAN 12 ŞÜPHELİ DE BUGÜN YAKALANDI"   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   13:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN HIDIRELLEZ MESAJI: "BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ`İN ÜLKEMİZE BARIŞ, HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM"   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   10:19   YAZAR İPEK ONGUN, MERSİNLİ SEVENLERİYLE BULUŞTU   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”  
 
     
   

Kuyucuoğlu: Terör Mağdurlarını Hastanede Ziyaret Etti..


CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Salı akşamı Mersin’de polis servis aracını hedef alan terör saldırısında yaralanan güvenlik güçlerini ve vatandaşları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

 

Tarih : 22 Ekim 2017 Pazar 14:11   Okunma : 1040

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Mersin’de yaşanan terör saldırısında yaralanan güvenlik güçlerini ve vatandaşları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kuyucuoğlu, toplumun her kesiminin terörün karşısında olduğunu vurgulayarak, “Terör örgütleri kirli emellerine asla ulaşamayacak, bu ülkeyi, bu milleti bölemeyecek. Bu saldırıların önceden haber alınarak önlenmesini istemek her vatandaşın hakkıdır. Hükümet, terör örgütlerinin bu tür saldırılarını önceden haber almak ve önlemek konusunda zafiyet içinde midir, değil midir? Bu konunun aydınlatılması gerekir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Salı akşamı Mersin’de polis servis aracını hedef alan terör saldırısında yaralanan güvenlik güçlerini ve vatandaşları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Yaralı polis memurlarına ve vatandaşlarına geçmiş olsun dileklerini ileten ve sağlık durumları hakkında bilgi alan Kuyucuoğlu, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Hain terör saldırısında yaralanan polislerimizi ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek moral vermek istedik. Bu ülkenin huzuru ve güvenliği için canlarını ortaya koyan polislerimize yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Polislerimizin ve vatandaşlarımızın sağlık durumunun iyiye gittiğini, bir kısmının taburcu edildiğini öğrendik” dedi.

Terör örgütlerinin Türkiye’nin birliğini bozmak, milleti ayrıştırmak için her tür yolu denediğini kaydeden Kuyucuoğlu, “Dini, mezhebi, dili, etnik kökeni ne olursa toplumumuzun her kesimi terörün karşısında.  Milletimiz geçmişte yaşadığı acılardan çıkardığı derslerle terör örgütlerinin oyununa gelmiyor. Terörün amacı toplumu sindirmek, korkutmaktır. Toplumumuz sinmiyor ve terörün her türüne tepkisini koyuyor. Terör örgütleri kirli emellerine asla ulaşamayacak, bu ülkeyi, bu milleti bölemeyecek” diye konuştu.

Terör örgütlerinin, büyük şehirlerde, insanların toplu olarak bir arada bulundukları alanları ve güvenlik güçlerini hedef alan bombalı saldırılar yaptığına işaret eden Kuyucuoğlu, “Mersin’deki bu saldırının ABD Büyükelçisi’nin ‘Türkiye’de 9,5 aydır bombalar patlamıyor’ şeklindeki sözlerinden kısa süre sonra gerçekleşmesi dikkat çekicidir. Terörle mücadele konusunda, şehirleri hedef alan bu tür terör eylemlerinin önceden istihbaratının alınması ve önlenmesi konusunda birinci sorumlu hükümettir.” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Mersin programı kapsamında ayrıca Tarsus Makam ve Ulu Camii civarında esnafla buluştu ve partisinin Yenişehir İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen aşure gününe katıldı.

 

Paylaş :
Etiketler :  serdal kuyucuoğlu, mersin, chp, terör mağdurları.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA