26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

CHP Silifke ilçe örgütü vatandaşlara aşure dağıttı..


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Örgütü tarafından Atatürk Anıt Meydanı’nda düzenlenen aşure etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinlikte CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ve Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’da vatandaşlara aşure dağıttı.

 

Tarih : 22 Ekim 2017 Pazar 20:15   Okunma : 1446

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Örgütü tarafından Atatürk Anıt Meydanı’nda düzenlenen aşure etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinlikte CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ve Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’da vatandaşlara aşure dağıttı.

Yaklaşık üç bin kişilik aşure dağıtımının gerçekleştiği etkinliğe Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Kadın Kolları Başkanı Şerife Yörükçü, il yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 BİRLİK BERABERLİK TEMENNİSİNDE BULUNDU

Aşure dağıtım etkinliğinde kısa bir konuşma yapan CHP Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, “Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yapıyoruz. Muharrem Ayı'nın ülkemize birlik beraberlik, huzur, kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz. Bir arada yaşayabileceğimiz demokratik ve özgür bir Türkiye hayal ediyoruz. Sorunları çözülmüş, problemleri olmayan, bir arada durabilen bir Türkiye'ye ihtiyacımız var. Muharrem Ayı'nın da inşallah bütün bunlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Etkinliğimize katılım gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz “ ifadelerini kullandı.

“GENÇLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR, BAŞARILI ÇALIŞMALAR DİLİYORUM”

Birlik ve beraberlik mesajı veren CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, “Her yıl muharrem ayında olduğu gibi bu yılda CHP Silifke olarak halkımıza aşure ikramımızı gerçekleştiriyoruz. Toplumumuzun, bizim örf ve adetlerimizden bir tanesi de bu muharrem ayında aşure hayrını yapmaktır. Bizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu geleneğe saygı duyarak, bu geleneğin en iyi şekilde sürdürülmesini sağlıyoruz.

Bu vesile ileinsanlarımız bir araya geliyor, kaynaşıyor ve birbirini hatırlamasına imkân buluyorlar.

Ben bu etkinliğin gerçekleşmesinde özverili bir şekilde hazırlık yapan ve çalışan gençlerimizi ve gençlik kollarımızı, kadın kollarımızı ve partililerimizi kutluyorum. Birliğimiz ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi dileğiyle kolaylıklar diliyorum” dedi.

BAŞKAN TURGUT, “TÜM İNSANLIĞA BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN”

Muharrem ayının en önemli sembolünün aşure geleneği olduğunu belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Aşure berekettir, paylaşımdır, hoşgörüdür, insanlığın ortak kültürel mirasıdır. Aşure bolluk, bereket, hoşgörü, paylaşım ve şükrün nişanesidir. Bu sebeple vatandaşlarımıza aşure ikram ederek, paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istiyoruz. Muharrem Ayı'nın tüm insanlığa barış getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Vatandaşlarda aşure ikramından dolayı CHP Silifke İlçe Örgütüne teşekkür ettiler.

Paylaş :
Etiketler :  chp silifke ilçe örgütü, bünyamin uçar, mustafa turgut, silifke belediyesi.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA