8 Mayıs 2024 Çarşamba

18:35   TOROSLAR ZABITASI “TARTI KONTROL NOKTASI” TAM NOT ALDI   18:28   BAŞKAN BOLTAÇ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN MUHTARLAR BULUŞMASI PROGRAMINA KATILDI   16:18   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, TARSUS VE ÇAMLIYAYLA MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ    14:33   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ   14:33   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER’E ZİYARET    14:29   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 32 MAHALLE MUHTARIYLA BULUŞTU   13:41   GÜLCAN KIŞ: “İHRACAT YASAĞI ÇÖZÜM DEĞİL SORUN DOĞURUR. ÜRETİCİNİN GİRDİ MALİYETLERİ DÜŞÜRÜLMELİ”    11:43   OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR...   09:57   TBMM İLİÇ MADEN KAZASINI ARAŞTIRMA KOMİSYONU`NUN CHP`Lİ ÜYELERİ SAHA İZLENİMLERİNİ ANLATTI   09:39   TBMM ARAŞTIRMA KOMİSYONU İLİÇ`TE...    09:23   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İSTİHDAMI ARTIRMAK İÇİN DUR DURAK BİLMİYOR   17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI  
 
     
   

Serdal Kuyucuoğlu: ‘Cumhuriyet’e Sahip Çıkıyoruz’..


CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Tarih : 28 Ekim 2017 Cumartesi 01:46   Okunma : 1446

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Serdal Kuyucuoğlu mesajında.

 Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyet’e sahip çıkmaya devam edeceklerini belirterek, “Cumhuriyet, sadece halkın oy vererek yöneticileri seçtiği bir sistem değildir. Cumhuriyet laikliktir, çağdaşlıktır, hak ve özgürlüklerin teminat altına alındığı hukuk sistemidir, sosyal adalettir, özgürlüktür, demokrasidir. Cumhuriyet bu ulusun varlığının, bağımsızlığının teminatıdır”.

Cumhuriyet’in, savaşlarla bitap ve yoksul düşmüş, çağın gerisinde kalmış bir ülkeyi ve ulusu yeniden ayağa kaldıran, çağdaşlaştıran en büyük devrim olduğuna işaret eden Kuyucuoğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları zaferle sonuçlanan Kurtuluş Savaşımızı Cumhuriyet’in ilanıyla taçlandırmıştı. Yenildi, bitti denilen bir ulus Kurtuluş Savaşı ile yeniden ayağa kalkarken Cumhuriyet’in ilanıyla bağımsız, hür, çağdaş bir ulus oldu. Cumhuriyet, sadece halkın oy vererek yöneticileri seçtiği bir sistem değildir. Cumhuriyet laikliktir, çağdaşlıktır, hak ve özgürlüklerin teminat altına alındığı hukuk sistemdir, sosyal adalettir, demokrasidir.  Cumhuriyet bu ulusun varlığının, bağımsızlığının teminatıdır. Atatürk’ün yeni nesillere emanet ettiği Cumhuriyet, bugüne kadar birçok saldırıya göğüs gerdi. Cumhuriyet her dönemde kuşatıldı ama her badireden güçlenerek çıktı. Cumhuriyet’in yetiştirdiği fikri hür, irfanı hür, vicdani hür nesiller olarak Cumhuriyet’e sahip çıkmaya, Cumhuriyet’in değerlerini yaşatmak için şartlar ne olursa olsun mücadele etmeye devam edeceğiz. Yeni Cumhuriyet kurmak isteyenler ile tek adam rejimi kurmak isteyenlere geçit vermeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Mersin halkının ve ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  chp, mersinilletvekili, serdal kuyucuoğlu, 29 ekim cumhuriyet bayramı.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA