17 Ocak 2026 Cumartesi

13:20   AKDENIZ’DE PARKLAR YENILENIYOR   11:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN JAPONYA’DA AFET ZIRVESI: YENILIKÇI YENIDEN PLANLAMA MASADA   16:52   “LGBTİ ’LARı HEDEF GÖSTEREN “GÖKKUŞAĞı FAŞIZMI” BELGESELI... İHD: NEFRET SÖYLEMI ’BELGESEL’ KıLıFıYLA MEŞRULAŞTıRıLAMAZ   16:49   CHP’NIN "EMEKLILERIN ONURLU YAŞAM HAKKı BULUŞMASı"... SSK EMEKLISI HASAN ŞENSES: 35 YıLLıK ÇALıŞMANıN SONUCUNDA EMEKLI OLDUM AMA SEFALET VE ÇARESIZLIK DOLU BIR YAŞAM BIZI BEKLIYOR   16:47   CHP’NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN HATAY’DA... NERMIN YıLDıRıM KARA: "SAYıN BAŞKAN’ıMıZ İMAMOĞLU ZINDANDAN ÇıKANA KADAR BU MÜCADELEYI DEVAM ETTIRECEĞIZ"   16:45   EMEKLILER YAĞMUR ALTıNDA ÜCRETSIZ ÇORBA KUYRUĞUNDA: "EMEKLI DIYE BIR ŞEY KALMADı KI. HERKES BITTI. EMEKLIYIM DEYIP DE GEÇINEBILEN VARSA GELSIN BIR DE BENIMLE KONUŞSUN"   14:56   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN TEMIZLIK HAREKETI: “KENDINI DE KENTINI DE KORU”    14:47   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER; “ULU ÖNDERIMIZ ATATÜRK’Ü KARNELERDEN SILEMEZSINIZ”   14:45   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÇOCUKLARA KARNE HEDIYESI: SURVIVOR PARK AÇıLDı   14:43   GÜLCAN KıŞ: “BU TORBA YASA YEREL YÖNETIMLERI SARAY İZNINE BAĞLAMA GIRIŞIMIDIR”   17:26   “MITOLOJININ BÜYÜSÜ MERSIN’DE: ‘PAN’ıN SON DANSı’ SEYIRCIYLE BULUŞUYOR”   16:59   "KARNE TEPKISI TATILIN RITIMINI BELIRLIYOR"   15:39   İMAMOĞLU’NUN, DIPLOMA IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVANıN DURUŞMASı TAMAMLANDı, HEYET EN GEÇ 15 GÜN IÇINDE KARARıNı VERECEK   15:38   VELI AĞBABA: "EMEKLILERE DE BIR ÇAĞRıMıZ VAR; KAYBEDECEĞINIZ HIÇBIR ŞEYINIZ YOK. SIZ BIR ARAYA GELMEDIKÇE BU IKTIDAR SIZI DUYMAYACAK"   15:31   İMAMOĞLU, DIPLOMASıNıN IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVADA KONUŞTU: "TEK ISTEĞIM VAR, HUKUKA, VICDANA, ADALET DUYGUSUNA UYGUN BIR KARAR VERIN"   15:30   TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MURAT ÇALıK CEZAEVINE SEVK EDILDI   14:52   ZEYDAN KARALAR: "CANıM KARDEŞIMIN BU EN ACı GÜNÜNDE YANıNDA OLAMıYORUM"   13:16   MINIK BILIM KAHRAMANLARı YENIŞEHIR’DE BULUŞTU   13:14   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ: “TEKSTILKENT PROJESI İÇIN ULUSLARARASı TEMASLARDA BULUNACAĞıZ”   13:07   YAYLALARDA HIZMET KONUŞULDU, BAŞKAN TUNCER MAHALLE MAHALLE SAHADA  
 
     
   

Mersin’de İki Yeni Eğitim Kurumu Açıldı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir ve Mezitli’de iki eğitim kurumunun açılışına katıldı. Ülkeleri eğitim ve bilimin kurtardığını vurgulayan Seçer, “Ülkeleri, toplumları yükselten, hukuk devleti anlayışını, demokrasiyi, insan haklarını, hakça bölüşümü sağlayan, eğitim. Bu yönde önemli, değerli çalışmalar var. Çocuklarımıza yapacağımız en büyük yatırım, onların eğitimine yapacağımız yatırımdır” dedi.

 

Tarih : 15 Eylül 2021 Çarşamba 14:32   Okunma : 1272

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir ve Mezitli’de iki eğitim kurumunun açılışına katıldı. Ülkeleri eğitim ve bilimin kurtardığını vurgulayan Seçer, “Ülkeleri, toplumları yükselten, hukuk devleti anlayışını, demokrasiyi, insan haklarını, hakça bölüşümü sağlayan, eğitim. Bu yönde önemli, değerli çalışmalar var. Çocuklarımıza yapacağımız en büyük yatırım, onların eğitimine yapacağımız yatırımdır” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Mersin’de hayata geçirilen hizmetler dolayısıyla Başkan Seçer’e teşekkür ederek, “Umarım Mersin önümüzdeki dönem Çukurova’nın çok daha fazla merkezi olur” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’de Özel Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu ile Mezitli Belediyesi Enis-Necip Tüyeni Çocuk Gündüz Bakımevi’nin açılış törenlerine katıldı.

Yenişehir ve Mezitli ilçelerinde yapılan törenlere Başkan Seçer’in yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Parti Meclisi üyesi ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, CHP Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri ile STK temsilcileri katıldı.

“1 YIL İÇERİSİNDE TÜRKİYE'DE YURT SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, parti olarak 2015 yılından beri çeşitli vaatlerinin olduğunu ve verilen vaatlerin çoğunun da gerçekleştirildiğini vurgulayarak, “Şimdi birkaç yıldan beri bir şey daha söylüyoruz, '1 yıl içerisinde Türkiye’de yurt sorununun tamamını çözeceğiz’ diyoruz” diye konuştu. Okulların yüz yüze eğitime geçmesiyle birlikte Türkiye’nin en önemli sorunlarından birinin yurt sorunu olduğunu söyleyen Ağbaba, “Umarım öğrencilerimiz birçok ilde bu imkandan faydalanır. Türkiye’de belediyelerimiz birçok yerde yurt hizmetlerini açıyor. Vahap Başkan’la da konuştuk. O da önemli yurtları hizmete geçirecek” dedi.

“SEÇTİĞİMİZ AYDINLIK YÜZLÜ BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA BAKIN"

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, çocuklara ve gençlere çağdaş ve modern eğitimlerle aydınlık yüzü olan bir gelecek yaratacaklarını belirterek, “Bunu nasıl yapacaksınız diyor musunuz?' Seçtiğiniz aydınlık yüzlü belediye başkanlarınıza bakın. Bakın, ilçe başkanlarımıza. Neşet Başkanımıza bakın, Abdullah Başkanımıza bakın. Bakın Büyükşehir Belediye Başkanı kardeşim, dostum Vahap Seçer’e. Onlar bundan sonraki hayatlarını, tıpkı sizin çocuklarınız için adadığınız gibi bu ülkenin çocukları için adıyorlar. Size yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

“BU TİP KREŞLER VE YURTLAR ÇOK ÖNEMLİDİR"

CHP Parti Meclisi üyesi ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak da “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarımızdan şunu istemiştir; bu tip kreşler ve yurtlar çok önemlidir. Gençlerimizi emanet edeceğimiz yer, devletin sıcak kucağı olmalı. Belediye Başkanlarımıza, onların yaptığı hizmete teşekkür ediyorum” dedi.

“ÖNCE EĞİTİM"

Özel Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu açılışında konuşma yapan Başkan Seçer, hizmete açılacak olan kurumun çok önemli ve değerli bir çalışma olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Ülkeleri eğitim, bilim kurtarıyor. Ülkeleri, toplumları yükselten, hukuk devleti anlayışını, demokrasiyi, insan haklarını, hakça bölüşümü sağlayan eğitim. Bu yönde önemli, değerli çalışmalar var. Ülkenin her tarafında tüm partimize mensup belediyelerin yaptığı ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da üzerine titrediği, sürekli biz Belediye Başkanlarını uyardığı bir konu var; ‘Bütün belediye başkanlarım öncelikli olarak bulunduğu bölgelerde yurt yapacaklar. Önce eğitim, önce çocuklarımız, önce gençlerimiz, geleceğimiz.’ Biz de aynı anlayışla, aynı düşünceyle Genel Başkanımızın da bu talimatı doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Bundan önce de böyleydi. Bugüne kadar memleketimizde taş üstüne taş koyan geçmiş dönemde görev yapmış belediye başkanları, milletvekilleri, seçilmiş tüm kardeşlerim, tüm yol arkadaşlarımı saygıyla anıyorum. Emeklerinden dolayı onlara teşekkür ediyorum.”

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYE, BAŞKAN, ÖZYİĞİT, SEÇER, YENİŞEHİR, MEZİTLİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA