18 Aralık 2025 Perşembe

09:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”   14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:51   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:40   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:30   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:20   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK   15:35   TBB BAŞKANVEKILI SEÇER: “DEMOKRASI BIR MIRAS DEĞIL EMEK ISTEYEN CANLı BIR YAPıDıR”   11:50   ÇYDD’DEN TÜRKAN SAYLAN’ıN DOĞUM GÜNÜNDE ZEYTIN İÇIN GÜÇLÜ ÇAĞRı: “BARıŞıN AĞACıNı GELECEĞE TAŞıYALıM”   10:53   MEZITLI’DE DAYANıŞMANıN SOFRASı BÜYÜYOR: AŞEVI 2025’TE 110 BINI AŞKıN SıCAK YEMEĞI KAPıLARA TAŞıDı   09:30   MERSIN’DE ÜCRETSIZ KAYNAK EĞITIMI İSTIHDAMA AÇıLAN KAPı OLDU   17:10   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:20   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”  
 
     
   

“Pembe Bileklik Bileğimde Kontrol Elimde”


Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, meme kanserine dikkat çekmek amacıyla Akdenizli kadınların katılımıyla gerçekleşen bir farkındalık etkinliği organize edildi.

 

Tarih : 21 Ekim 2021 Perşembe 21:01   Okunma : 771

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından 2004 yılından bu yana, meme kanserinde erken teşhisin önemi ve meme kanseri farkındalığının vurgulanması amacıyla, her yıl 1-31 Ekim tarihleri arası, “Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı” olarak belirlenmiştir. Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü de bu ay kapsamında Akdenizli kadınlara yönelik farklı ve renkli etkinlikler gerçekleştiriyor.

Ücretsiz mamografi taraması yapıldı

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından kent merkezine uzak kırsal mahallelerde yaşayan 180 kadının ulaşımları sağlanıp ücretsiz mamografi taramaları da gerçekleştirildi. Katılımcı kadınlara meme kanseri, erken tanı ve takip, kendi kendine muayene gibi konularda uzmanlar tarafından bilgilendirici seminer verildi.

“Pembe Kurdele Bileğinde Kontrol Elinde” sloganıyla bir atölye çalışmasının da gerçekleştirildiği buluşmada kadınlar, takı tasarım eğitmenleri eşliğinde meme kanserinin sembolü olan pembe kurdeleler ile çeşitli bileklikler tasarladı.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, GÜLTAK, PENBE BİLEKLİK BELİMDE, KONTROL ELİMDE, MAMOGRAFİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA