8 Mayıs 2024 Çarşamba

16:18   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, TARSUS VE ÇAMLIYAYLA MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ    14:33   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ   14:33   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER’E ZİYARET    14:29   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 32 MAHALLE MUHTARIYLA BULUŞTU   13:41   GÜLCAN KIŞ: “İHRACAT YASAĞI ÇÖZÜM DEĞİL SORUN DOĞURUR. ÜRETİCİNİN GİRDİ MALİYETLERİ DÜŞÜRÜLMELİ”    11:43   OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR...   09:57   TBMM İLİÇ MADEN KAZASINI ARAŞTIRMA KOMİSYONU`NUN CHP`Lİ ÜYELERİ SAHA İZLENİMLERİNİ ANLATTI   09:39   TBMM ARAŞTIRMA KOMİSYONU İLİÇ`TE...    09:23   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İSTİHDAMI ARTIRMAK İÇİN DUR DURAK BİLMİYOR   17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI  
 
     
   

Karacan: Mersin’in gelişmesi, Türkiye’nin gelişmesidir


Bir dizi ziyaretler yapmak üzere Mersin’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Harun Karacan,

 

Tarih : 17 Aralık 2017 Pazar 07:20   Okunma : 1027

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Harun Karacan,İlk ziyaretini Mersin Valiliğine gerçekleştirdi. Valilik ziyaretinin ardından geçtiğimiz ay içerisinde Ağrı'da düzenlenen operasyonda şehit düşen Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan'ın Doğlu Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret eden Karacan, ardından AK Parti Mersin İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'ın Mersin programlarına AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, İlçe Başkanları ve ilçe Teşkilatları eşlik etti.

Mersin geliştiğinde Türkiye'nin de gelişeceğinin altını çizen Karacan, " Mersin'in ne kadar gelişmesini sağlayabilirsek, Türkiye'nin de o kadar gelişmesini sağlarız. O yüzden ben teşkilat mensuplarının hepsine teşekkür ederim. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Hep birlikte 2019'a giden bu yolda memlekete borçlarını ödemek ve gelecek kuşaklara layık olduğu bir şekilde ülkeyi teslim etmek için hepimizin en iyi şekilde layıkıyla üzerine düşeni yapacağına ben inanıyorum. Yaşı büyük olanlar 70 'li 80 'li yılları, Türkiye'nin nereden nereye geldiğini çok iyi biliyorlar. Ama maalesef yeni nesiller bilmiyor. Yeni neslimize, kardeşlerimize Türkiye'nin 2023, 2053, 2071 vizyonunun anlatılması gerekiyor. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gençliğimize güveniyor. Türkiye güçlenip büyüdükçe ve hak ettiği yere gelmeye başladığı müddetçe herkes bir tarafından çekiyor" diye konuştu.

“Şimdi de ekonomi üzerinden bir algı yürütmeye başladılar”

AK Parti Mersin İl Başkanlığını ziyaretinde teşkilat üyeleri ve partililerle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan,"MİT tırlarıyla başladılar.Gezi eylemleriyle devam ettirdiler, daha sonraki süreçte 15 Temmuz'u gördük.Şimdi de ekonomi üzerinden bir algı yürütmeye başladılar.Buna Türk halkı inanmıyor.Tüm dünya da inanmıyor sadece inanan belli bir kesim var.İnandırmaya uğraşıyorlar.Türk'ün gücüne, AK Parti 'nin bu millete nasıl hizmet etmeye kararlı olduğuna, AK Parti 'nin ve liderinin bu ülkenin bir ferdi için, yeri geldiğinde kefenini giyip yola nasıl çıktığını bilen insanlarla birlikte bu memleket için gecesini gündüzüne katanlarla yol arkadaşı olduğum için onurluyum ve gururluyum.Böyle bir liderimiz var.Böyle bir liderle beraber Türkiye'yi inşa etmek,Türkiye'ye hizmet etmek için yol alan bir kardeşinizim. Bunun için teşkilatlarımızın diri ve bir olması gerekiyor. Hep birlikte Türkiye olması gerekiyor" dedi.

Genel Başkanı Yardımcısı Karacan, son olarak Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileriyle bir araya gelerek Mersin'in taleplerinin, isteklerinin neler olduğunu, neler yapabileceklerini görmeye geldiğini ve kendisine aktarılan sorunları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ileteceğini bildirdi.

Paylaş :
Etiketler :  akp, mersin, ak parti, myk üyesi.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA