21 Eylül 2024 Cumartesi

16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:16   DEPREMDE 19 KIŞIYE MEZAR OLAN FAZILET APARTMANı`NıN FIRARI SANıKLARı AKıN VE FERIHAN YAĞCı, NOTERE GITMIŞ....   14:04   AKDENIZ BELEDIYESI BARıŞ VE KÜLTÜR FESTIVALI BAŞLıYOR   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...    11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI   09:59   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER`DEN HAYıRSEVERLERE ÇAĞRı: "KÜÇÜK ÇıNAR`ıN HAYATA TUTUNMASıNA DESTEK OLUN"   09:54   DEPREMDE 80 KIŞININ ÖLDÜĞÜ YUKARı ŞEHIR KOOPERATIF EVLERI DAVASı... AILELERDEN, AK PARTILI MÜTEAHHIT VE DIĞER SANıKLARıN TUTUKLANMASı IÇIN ÇAĞRı   09:51   ERZURUM`DA ``ŞÜPHELI`` KADıN ÖLÜMÜ… ``İNTIHAR`` ETTIĞI IDDIA EDILEN DILAN YıLDıRıM`ıN ANNESI: ``KıZıM DA BIR `NARIN` OLMUŞTUR, KıZıMA NE OLDU?``  
 
     
   

Tacize karşı kamu spotunda oynayan oyuncu tacize uğradı..


Kendisine tacizde bulunduğu iddiasıyla sevgilisini şikâyet ettikten sonra sevgilisinin “Asıl manevi babası ikimize tacizde bulundu” iddiasında bulunduğu ödüllü oyuncu M.A., 14 yaşındayken bakanlığın aile içi şiddet ve çocuğa cinsel istismara karşı çektiği bir kamu spotu ile çocuk gelin trajedisinin

 

Tarih : 18 Aralık 2017 Pazartesi 02:57   Okunma : 1531

İstanbul’da, sevgilisinin cinsel tacizine uğradığını öne sürerek şikâyetçi olan, ardından manevi babası yönetmen S.D.’nin de tacizine uğradığı öne sürülen 17 yaşındaki oyuncu M.A.’nın dramı, göründüğünden de derin çıktı. M.A., çocuğa yönelik cinsel istismara karşı bir kamu spotunda ve çocuk gelinlerin anlatıldığı bir sinema filminde rol aldı.

14 yaşındayken oynadığı filmle Almanya’da bir film festivalinde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alan M.A., Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın, ‘Aile, Kadın, Çocuk, Yaşlı ve Engelli Sosyal Destek Hattı 183’ün tanıtımını yapan bir kamu spotunda, aile içi şiddet ve istismar sonucu çaresizlik içinde kalmış bir kız çocuğunu canlandırmıştı. Rol aldığı sinema filmiyse bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye’de de ödüle layık görülmüştü. Çocuk yaşta evlendirilen kızlar ile akraba evliliği konularını işleyen filmde M.A., çocuk gelin karakterini canlandırdı. Filmin yapımcısı ise bugün M.A.’ya tacizle suçlanan yönetmen S.D.’ydi.

TACİZ SARMALI İDDİASİ

Genç kızın şikâyetinin ardından suçlanan sevgilisi A.T.’nin ifadesi, korkunç taciz iddialarını da ortaya çıkardı. Kendisi de oyuncu olan 18 yaşındaki A.T., suçlamaları reddedip “M.A.’nın manevi babası yönetmen S.D., kız arkadaşım dahil beni ve diğer arkadaşlarını taciz etti” iddiasında bulundu. Olay daha sonra yargıya intikal etti.

M.A.’nın arkadaşı olduğu öne sürülen genç kızlardan biriyse yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Bir gün M., A.T. ile yaşadığı kavga sonrası kendini denize attı. Ben de M.’nin telefonundan babasını aradım. Olay gecesi onların evinde kaldım. M.’nin babası S.D. beni elle taciz etti.”

Gazete Habertürk'ten Öznur Karslı'nın haberine göre söz konusu şikâyetle ilgili M.A.’nın diğer arkadaşları da benzer iddialarda bulundu. Her iki soruşturma da devam ediyor. Bu arada Ukraynalı bir anne ile Türk bir babadan dünyaya gelen genç kızın, annesinin izniyle “manevi babası” S.D’nin yanında kaldığı öğrenildi.

KONUŞMAK İSTEMEDİ

Habertürk’ün ulaştığı yönetmen S.D., olayın yargıya intikal ettiğini ve konuşmak istemediğini söyledi.

Paylaş :
Etiketler :  cinsel istismar şikâyet hattı 183, cinsel taciz, taciz kamu spotunda taciz haberler.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA