27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Başkan Günel, Kadınlardan Destek İstedi..


CHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında,Kadın Kolları İl başkanlığına aday olduğunu açıklayan Yenişehir ilçe Başkanı Hülya Toy Günel, kadınlardan destek istedi.

 

Tarih : 20 Aralık 2017 Çarşamba 06:53   Okunma : 1561

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları başkanlığı seçimleri öncesi başkanlık için yarışan adaylar  çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Başkan adaylarından Hülya Toy Günel, il binasında düzenlediği basın toplantısında Partililerden destek istedi. Başkan Günel, kadın kollarının başta partili kadınlar olmak üzere kadınların siyasal yaşama eşit katılımı ve temsilini gerçekleştirmek için oluşturulduğunu dile getirdi. Kadın kollarının önemine değinen Günel, “Kadın kollarının oluşturulmasının amacı; kadınların karar alma süreçlerine katılımını güçlendirmek, kadınların siyasette yer almasının önündeki engelleri kaldırmak için mücadele etmek, cinsiyet eşitliğinin toplumsal yaşamın her alanında uygulanmasını sağlamak, kadına karşı her türlü şiddeti önlemek için mücadele etmek, toplumsal yaşamın her alanında kadınların özgür ve eşit bireyler yer almalarına katkıda bulunarak kadın hareketine öncülük etmektir.Yenişehir İlçe kadın kolları başkanlığım sürecinde olduğu gibi bundan sonra da kadın hareketine öncülük etmek amacıyla 13 ilçemizin kadınlarıyla birlikte tek yumruk olarak çalışmak için İl kadın kolları başkanlığına adayım” dedi.

“BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Kadın mücadelesinin yükselmesi için Kadınların bir araya gelmesi gerektiğini söyleyen Başkan Günel, “Bilinmesini isterim ki, bizim gibi az gelişmiş ülkelerin en çok ezileni hep kadınlardır.İçinde bulunduğumuz durumu benden daha iyi biliyorsunuz ama şunu da hepimiz tüm sesimizle birbirimize haykırmalıyız. Gelecek günler yine en çok kadınlara zulmün artacağı zamanlar olacak, bunu unutmamak ilk görevimizdir. Çoğalmalıyız güzel yoldaşlarım, birarada olmalıyız, safları sıklaştırmalıyız. Yerelde ve genelde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı biz kadınların ve yan yana birlikte güç alacağımız gençlerin elinde. Bunu asla unutmamalıyız. Bu nedenle partimizde günü geldiğinde bayrağı devredeceğimiz genç kadınların sayısını arttırmalıyız. İktidara yürümemizin kaynağı, genç kadınlarımızın, dinamizmi, yetenekleri, iletişim becerileri, bilgileri ve yüksek yaşam enerjileridir. Bunları ortaya çıkarmalarına olanak sağlamak zorundayız. Gençler be yaşlılar arasında, partililerimiz ve halk arasında köprüyü birlikte kuracağız ve aydınlık yarınlara el ele yürüyeceğiz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  chp, hülya toy günel, yenişehir, mersin, kadın kolları.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA