24 Mayıs 2024 Cuma

16:36   CHP`LI ALI MAHIR BAŞARıR, RIZE`DEN İKTIDARA SESLENDI   15:27   EŞ BAŞKAN SARıYıLDıZ, ÜNIVERSITE SıNAVıNA GIRECEK ÖĞRENCILERIN HEYECANıNA ORTAK OLDU   15:11   HAYVANSEVERLERDEN TBMM ÖNÜNDEN TEPKI...    14:43   ÖZGÜR ÖZEL-MUSTAFA DESTICI GÖRÜŞMESI....    14:41   TÜRKER ATEŞ`TEN SOKAK HAYVANLARı DÜZENLEMESI İÇIN HÜKÜMETE ÇAĞRı   14:02   MERKEZ BANKASı, YÜZDE 50 OLAN POLITIKA FAIZINI SABIT TUTTU   13:49   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT 9. YARGı PAKETI`NDEKI `ETKI AJANLıĞı`Nı ELEŞTIRDI   12:46   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL: "TROL HESAPLARLA MÜCADELEDE HUKUKI DÜZENLEME ŞART"   12:41   CHP`LI TAŞCıER: "ONURLU YAŞAM IÇIN TÜM EMEKLILERIMIZI VE EMEKÇILERIMIZI 26 MAYıS`TA ANKARA`YA BEKLIYORUZ"   11:54   ANADOLU MAHALLESI SAKINLERININ 3 AYDıR SÜREN MAĞDURIYETI ORTADAN KALKTı   11:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ETIK HAFTASı ETKINLIKLERINI BAŞLATTı   10:39   EMEKLILERDEN BAKAN IŞıKHAN`ıN ``KYK YURDUNDA ÜCRETSIZ TATIL`` MÜJDESINE TEPKI: BEN DAHA ANKARA`DAN BAŞKA BIR YERE GITMEDIM. ORADA NE YIYECEĞIZ? HANI PARA?   10:35   CHP`LI İLGEZDI: "SON 11 YıLDA EN AZ 2 BIN 500 GENCIMIZ IŞ CINAYETINE KURBAN GITTI"   10:32   HUKUKÇULAR DEVREDE: ANKARA BAROSU 9.YARGı PAKETI`NDEKI “ETKI AJANLıĞı" SUÇLAMASıNıN SAKıNCALARıNA YÖNELIK ÇALıŞMA YÜRÜTECEK   10:11   BURHANETTIN BULUT`TAN CHP`NIN EMEKLI MITINGINE ÇAĞRı: "İÇINDE BULUNDUKLARı DURUMA ITIRAZ EDEN EMEKLILER VE BU KONUDA HASSASIYET YAŞAYAN HERKESI BU MITINGE DAVET EDIYORUZ"   10:10   AYHAN BARUT: "ÜLKEMIZE YÖNELIK ÖRTÜLÜ VIZE AMBARGOSUNA KAYıTSıZ KALAN AKP IKTIDARıNı KıNıYORUZ"   10:03   DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı ALI BABACAN ÇIN`E GIDIYOR   10:02   TEOMAN, CUMARTESI ANNELERI`NIN EYLEMININ 1000. HAFTASı IÇIN SÖYLEDI: "BENIM ANNEM CUMARTESI"   09:42   METEOROLOJI`DEN 7 IL IÇIN YEREL KUVVETLI YAĞıŞ UYARıSı   09:23   MSB: PIYADE SÖZLEŞMELI ER VEDAT ZORBA ŞEHIT OLDU  
 
     
   

Mersin Barosu Gaziantep’te Öğrencilere Kitap Bağışı Yaptı


Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi, Mersin Barosu Çocuk Kumbarası’nda toplanan kitapları, Gaziantep’te öğrencilere bağışladı

 

Tarih : 10 Şubat 2018 Cumartesi 13:16   Okunma : 1971

Mersin Barosu’nda ve ilçe Adliyelerde bulunan Mersin Barosu Çocuk Kumbarası’na, hayırsever avukatların ve vatandaşların bağışlamış olduğu kitaplar toplanarak, Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan Abdurrahman Alkan Ortaokulu öğrencilerine bağışladı.

Mersin Baro Başkanı Av. Ali Er yaptığı açıklamada, “Mersin Barosu Çocuk Kumbarası’nda biriken kitap, kıyafet ve oyuncaklar, Çocuk Hakları Merkezimiz tarafından ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırılıyor. Kumbaramızda biriken kitaplarımız, Gaziantep’te öğrencilerimize bağışladık. Mersin Barosu olarak, sosyal sorumluluk çalışmalarımızla sadece Mersin’e değil, çevre illere de katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

Kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta kazandırılması gerektiğinin önemine değinen Baro Bşk. Er, “Okumayan millet geçmişini, kültürünü ve tarihini bilemez. Çocuklarımıza küçük yaşta tarihimizi ve kültürümüzü öğretmeliyiz, ufkunu genişletmeliyiz. Bu da kitap okuma alışkanlığı ile olur. Amacımız, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak” ifadesini kullandı.

AV. RUŞEN AYŞEN AYILGAN:“ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK, EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZDUR”

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Ruşen Ayşen Ayılgan ise, “Çocuk Hakları Merkezi olarak, Mersin merkez ve tüm ilçelerde bulunan okullarda başlatmış olduğumuz eğitim seferberliğinin yanı sıra, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza da destek oluyoruz. Okullarda öğrencilerimize okul ihtiyaçları ve kırtasiye malzemeleri yardımı yapıyoruz, ayrıca Mersin Barosu Çocuk Kumbarası’nda biriken kıyafet, kitap ve oyuncakları ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırıyoruz. Kitapları, Gaziantep’te Abdurrahman Alkan Ortaokulu öğrencilerine ulaştırarak, eğitimlerine katkı sağladık. Hayırsever meslektaşlarımız ve vatandaşlarımız, kitaplarını evde raflarda tozlanmaya bırakmak yerine, çocuk kumbaramıza bağışlandığında, çocuklarımızın eğitimine büyük ölçüde katkı sağlamış oluyorlar. Çocukları mutlu etmek, en büyük mutluluğumuzdur” şeklinde konuştu.

Abdurrahman Alkan Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri, kedilerine kitap desteği veren Mersin Barosu’na teşekkür ettiler.

 

Paylaş :
Etiketler :  mersin barosu, çocuk hakları kumbarası, gaziantep

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA