15 Haziran 2024 Cumartesi

17:06   EŞ BAŞKAN SARıYıLDıZ; “AKDENIZ’DE ASFALT SORUNU YAŞAYAN TEK MAHALLEMIZ KALMAYACAK”   17:03   TARSUS’TA KARNE HEYECANı: BAŞKAN BOLTAÇ ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   17:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   16:57   TOROSLAR, KURBAN BAYRAMı’NA HAZıR   16:54   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN SAHILLERDE ÜCRETSIZ ŞEZLONG VE ŞEMSIYE HIZMETI   14:27   MEZITLI BELEDIYESI SU PARKı, 2024 YAZ SEZONUNU AÇıYOR   14:04   SILIFKE BELEDIYESPOR, TENIS BAHAR TURNUVASı DÜZENLEDI   13:04   AYŞE ATEŞ`TEN, TUNÇ VE YERLIKAYA`YA AÇıK MEKTUP   10:16   MERSIN`DE “DENIZ KAPLUMBAĞALARıNıN UYDU ILE İZLENMESI PROJESI” HAYATA GEÇIRILDI    10:12   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "EMEKLI MAAŞıYLA BıRAKıN KURBANı, SEBZE VE MEYVE BILE ALıNAMıYOR"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, `AFET VE İMAR ÇALıŞTAYı` DÜZENLEDI   15:37   TOROSLAR’DA YAYLA YOLLARı BAKıMDAN GEÇIYOR   15:28   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı   15:22   TARSUSLU KURSIYERLER YAPTıKLARı ESERLERI SERGILEDI, BÜYÜK BEĞENI TOPLADı   14:36   ÇOCUKLARıN BAYRAMLıKLARı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:32   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, KENT KONSEYI SEÇIMINE KATıLDı   14:22   CHP`LI PALA`DAN FAHRETTIN KOCA`YA HEMODIYALIZ SORUSU   12:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN DEVLET BAHÇELI`NIN İTTIFAK İSTEĞINE YANıT GELDI   11:40   GÜLCAN KıŞ: “ÇEŞMELI-TAŞUCU OTOYOLUNU ÇILE YOLU OLMAKTAN ÇıKARıN ARTıK ”  
 
     
   

"YATIRIM İÇİN AYRILAN ÖDENEKLER KULLANILDI MI?"


Mersin Milletvekili , Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu’nun yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi

 

Tarih : 12 Şubat 2018 Pazartesi 19:11   Okunma : 916

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, bakanlığın Mersin’de hangi yatırımları hayata geçirdiğini sordu. Önergesinde, “ 2011-2017 yılları arasında Bakanlığınızca Mersin iline ne tür yatırımlar yapılmıştır? Yapılan bu yatırımların toplam ödenek tutarı ne kadardır?” sorusuna yer veren Kuyucuoğlu, yatırımların ilçelere göre dağılımının da açıklanmasını istedi. Mersin ilinde orman emvali konusunda faaliyet gösteren orman kooperatiflerine Bakanlın Yatırım Programı’ndan ne kadar hibe ya da düşük faizli kredi desteğinde bulunulduğunu, Mersin ilinde kullandırılan söz konusu desteklerin, Türkiye genelinde Bakanlık aracılığıyla kooperatiflere kullandırılan destek sıralamasındaki yerini soran Kuyucuoğlu, önergesinde ayrıca şu sorulara yanıt istedi: “Mersin ili için Bakanlığınız yatırım programına alınıp da uygulanmayan proje veya projeler var mıdır? Varsa bu projeler hangileridir? Uygulanmama gerekçeleri nelerdir? Bakanlığınız yatırım programındaki Mersin ili projeleri için ayrılan ödeneklerin ne kadarı kullanılmıştır? Kullanılmayan ödeneklerin gerekçesi nelerdir? Aynı dönemde Bakanlığınızca Mersin ilinde orman ürünleri, arıtma tesisleri veya tarımsal sulama faaliyetlerine yönelik açılan tesis veya tesisler var mıdır? Var ise bu tesisler hangileridir? Bakanlığınızca 2018 yılı Mersin ili yatırım programında ne tür yatırımlar yer almaktadır? Bu yatırımlar için ne kadar ödenek ayrılmıştır? Mersin İlinde, bu güne kadar özel sektör tarafından ne kadar alan özel ağaçlandırma kapsamında ağaçlandırılmıştır? Özel ağaçlandırma kapsamında ne kadar alan, kimlere verilmiştir? 2018 yılında özel ağaçlandırma amacıyla vermeyi düşündüğünüz bir saha var mıdır? Varsa bu alanın büyüklüğü nedir? Bu özel ağaçlandırma sahalarının ilçelere dağılımı nasıldır?"
Paylaş :
Etiketler :  chp, serdar kuyucuoğlu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA