27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Mersin Elektrik Teknisyenleri Odası’nda Başkan Erol güven tazeledi..


Mersin Elektrik Bobinaj ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasının iki başkan adayının yarıştığı genel kurulda kazanan mevcut Başkan Mehmet Erol oldu.Geçerli oyun 117 sini alarak güven tazelerken,diğer aday Mehmet Göverçile ise 83 oyda kaldı

 

Tarih : 21 Şubat 2018 Çarşamba 21:37   Okunma : 1929

Mersin Güney Düğün Salonunda yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Birlik Yöneticileri Nesil Aydın, Alper Deniz, Mustafa Köç ve Ömer Şahbudak, Mersin Bakkallar Odası Başkanı Eşref Tombak, Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan, Mersin Manavlar Odası Başkanı İzzet Mireş, Tarsus Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nurettin Taş ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan kuruluna ise Nesil Aydın, Alper Deniz, Ömer Şahbudak ve Mustafa Köç’ün oy birliğiyle getirildiği genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ardından Divan Başkanı Talat Dinçer tarafından genel kurula okunan gündem oy birliğiyle kabul edildi. Ardından Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından odanın geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları okundu ve okunan raporlar yönetim ve denetim kurullarının ibrasıyla birlikte kabul edildi.

Burada gündem dışı konuşma yapan Divan Başkanı ve Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, emek yoğun çalışan basit usul vergi mükellefi esnaf ve sanatkarlara yönelik gerçekleştirdikleri çalışma sonucu, yıllık geliri 8 bin liranın altında olanların vergi dışı bırakılmasını sağladıklarını ifade ederek, hedeflerinin basit usulün tamamen vergi dışı bırakılması olduğunu söyledi. Konuşmasında EKK’ler kanalıyla işyerini satın almak isteyen esnaf ve sanatkarlara yönelik 500 bin lira limitli, 10 yıl vadeli ve yüzde 5 faizli işyeri edinme kredilerinin kullandırılmaya başladığı bilgisini aktaran Dinçer, hedeflerinin esnaf ve sanatkarlara faizsiz kredi döneminin başlatılması olduğunu kaydetti. Dinçer ayrıca yeni nesil yazar kasalarda erteleme olayını gerçekleştirdiklerini, işyeri sahibi emekli esnafın maaşından yapılan yüzde 10 kesintinin kaldırılmasını sağladıklarını sözlerine ekledi. Gelecek dönem tahmini bütçenin de okunup oybirliğiyle kabul edildiği genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi.

Mevcut Başkanı Mehmet Erol ile Mehmet Göverçile’nin listelerinin yarıştığı genel kurulda kazanan Mehmet Erol ve ekibi oldu. Kullanılan iki yüz oydan 117 oyu alan Mehmet Erol ve ekibi yeniden  göreve  getirilirken, diğer aday 83 oyda kaldı. Mehmet Erol başkanlığındaki Mersin Elektrik Bobinaj ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Hali Acun, Selçuk Korkmaz, İbrahim Durmuş, Abdurrahman Ayyıldız, Hüseyin Çelik ve Hüseyin Yalın yönetim kurulu; İbrahim Kalay, Sezai Ulugöl ve Mustafa Kayman Denetim kurulu olarak görev aldı.

Paylaş :
Etiketler :  esob, mersin elektrik teknisyenleri odası, mehmet erol.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA