27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

Taşucu’na 1841 m2’lik Kapalı Pazar Yeri..


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Taşucu Mahallesi’nde 1841 m2 alan üzerine yapılacak olan Kapalı Pazar Yeri projesinde sona yaklaştıklarını açıkladı. Başkan Turgut, kent merkezi ve mahallelere kalıcı hizmetler kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

 

Tarih : 26 Şubat 2018 Pazartesi 18:59   Okunma : 1209

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Taşucu Mahallesi’nde 1841 m2 alan üzerine yapılacak olan Kapalı Pazar Yeri projesinde sona yaklaştıklarını açıkladı. Başkan Turgut, kent merkezi ve mahallelere kalıcı hizmetler kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

Hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar tarafından merakla beklenen Taşucu Kapalı Pazar Yeri Projesi, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Silifke Belediyesi tarafından, Taşucu’nda yapılacak kapalı pazar yeri ilemahallenin en önemli sorunlarından birisi olan pazarın çarşı merkezinden kaldırılacak olması ve burada ki trafik kazaları ile otopark sorununun bir nebzede olsa rahatlayacak olması vatandaşları memnun ediyor. Taşucu merkezinde Pazar kurulduğu günlerde gerek araç trafiği yönünden gerekse Pazar yeri alanının küçük kalması nedeniyle sıkıntılar yaşanıyordu. Yeni kapalı Pazar yeri projesi ile hem yasalara uygun bir Pazar yeri yapılacak hem de burada ki trafik sorunu çözülecek.

Çevrede bulunan esnaflar ve vatandaşlar bu durumdan oldukça memnun olduklarını ifade ederken, alışverişe gelen vatandaşlarda Pazar yerinin rahat bir konuma kavuşacağından memnun olduklarını belirttiler.

‘ARTIK MODERN VE YASALARA UYGUN BİR PAZAR YERİMİZ OLACAK’

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Kapalı Pazar Yeri projemizle hem pazarcı esnafımızı mağdur etmeden yasalara uygun bir alanda faaliyet vermelerini istedik hem de vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve düzenli koşullarda pazar ihtiyaçlarını yapmalarını sağladık.Esnaflarımızın tek çatı altında toplanarak halkımıza daha iyi hizmet vermesi için belediye olarak böylesine güzel bir çalışmayı vatandaşlarımıza anlattık ve hizmete sunduk. Herkes biliyor ki önümüzdeki yıllarda açıkta bir tek Pazar yeri kalmayacak ve esnaflarımızın hepsi yasayla birlikte bir çatı altında toplanarak hizmet verecekler.

Bugüne kadar görev süremiz içerisinde halkımıza verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik, vermeyiz de. Bugüne kadar bir çok projeyi masaya yatırdık ve bunları gerçekleştirmenin gayretini göstermekteyiz. Bunlarla beraber yaptığımız hizmetler ortada. Halkımızı boş vaatlerle değil, hizmete açtığımız icraatlarımızla mutlu etmeye çalışıyoruz. Ben tüm Silifkelileri ve Silifke’mizi seviyorum. Halkımıza hizmet etmekten de büyük onur duyuyorum. Bütün esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  chp, silifke belediyesi, başkan mustafa turgut, bünyamin uçar.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA