29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

ERDOĞAN: TÜRKİYE SPORDA DA FETRET DÖNEMİNİ GERİDE BIRAKTI


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sporun Yıldızları İftar Programı`nda, “Türkiye`nin sporda da makus talihini yendiğini, hamdolsun fetret dönemini de geride bıraktığını görüyoruz. Sporcularımız, katıldıkları hemen hemen hiçbir uluslararası yarışmadan artık elleri boş dönmüyor” dedi.

 

Tarih : 20 Nisan 2022 Çarşamba 21:54   Okunma : 389

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sporun Yıldızları İftar Programı`nda, “Türkiye`nin sporda da makus talihini yendiğini, hamdolsun fetret dönemini de geride bıraktığını görüyoruz. Sporcularımız, katıldıkları hemen hemen hiçbir uluslararası yarışmadan artık elleri boş dönmüyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara`daki Sporun Yıldızları İftar Programı`nda sporcular ile bir araya geldi. Erdoğan, sporculara hitaben şöyle konuştu:

“TÜRKİYE`NİN SPORDA DA FETRET DÖNEMİNİ GERİDE BIRAKTIĞINI GÖRÜYORUZ”

“Türkiye`nin sporda da makus talihini yendiğini, hamdolsun fetret dönemini de geride bıraktığını görüyoruz. Sporcularımız, katıldıkları hemen hemen hiçbir uluslararası yarışmadan artık elleri boş dönmüyor. Türk sporcuları, centilmenlikleri ve çalışkanlıklarının yanında üstün başarıları ile büyük takdir topluyor.

Son bir yılda katıldığımız uluslararası spor müsabakalarının neticelerine bakmak bile Türk sporunun kat ettiği mesafeyi görmek için yeterlidir. Özellikle ülkemizin orman yangınları, sel felaketleri ile mücadele ettiği zor bir dönemde Tokyo`dan güzel haberlerle teselli bulduk. Olimpiyatlarda yakalanan ivmenin Avrupa Şampiyonası ve diğer uluslararası müsabakalarında devam ettirildiğini görüyoruz. Geçen ay Macaristan`da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası`nda sporcularımız adlarını altın harflerle tarihe yazdırdılar.

“DİĞER BAŞARILARIMIZ GİBİ SPORDAKİ BAŞARILARIMIZ DA TESADÜFİ DEĞİLDİR”

Diğer başarılarımız gibi spordaki başarılarımız da tesadüfi değildir. Elde ettiğimiz her bir başarımızın, kazandığımız her bir madalyanın gerisinde sabırla, fedakarlıkla, alın teriyle dokunan zorlu bir süreç vardır. Bu başarıda sizlerin ve hocalarınızın yanında devletimizin verdiği destek ve teşviklerinin de çok önemli bir katkısı bulunuyor. Sporda tesisleşme devrimi tüm branşları kapsayan altyapı yatırımları ve sporcu yetiştirme programları, bugün geldiğimiz seviyenin yapı taşlarıdır. Kaynakların verimli kullanımı, ihtiyaçların doğru tespiti ve koordinasyon, başarıyı ortaya çıkaran temel bileşenlerdir. Gittiğimiz her bir ilimiz veya ilçemizde son 20 yılda spora yaptığımız yatırımların örneklerini görmekten memnuniyet duyuyoruz. Eskiden sadece birkaç şehrimize mahsus olan büyük kapasiteli modern statlar, kapalı spor salonları, yüzme havuzları, kayak pistleri ve diğer diğer tesisler bugün Anadolu`nun dört bir yanına yayılmış durumdadır. Bakanlığımız, belediyelerimiz, valiliklerimiz, kulüplerimiz, el ele vererek bu doğrultu da adata bir seferberlik ruhuyla çalışıyorlar. 81 vilayetimizde devam eden yatırımlar ile Türkiye sporda çok daha aydınlık, başarılar ile dolu bir gelecek ve potansiyel vadediyor.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA