2 Haziran 2024 Pazar

16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIRARAYA GELDI   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:31   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, ESKI BAŞBAKAN TANSU ÇILLER`E BAŞSAĞLıĞı DILEDI   11:17   MEZITLI BELEDIYESI, ARATOS SPOR TESISLERI`NDEKI TENIS KORTLARıNı YENILIYOR   09:48   ŞEHIR HASTANELERINE ULAŞıM SORUNUNA VATANDAŞLARıN TEPKISI SÜRÜYOR   09:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, YAPıLARı YANGıNA KARŞı DENETLIYOR   09:32   TANSU ÇILLER’IN EŞI ÖZER ÇILLER VEFAT ETTI   14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"   13:13   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı ESENLI’YI ZIYARET ETTI… “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ  
 
     
   

Başkan Mustafa Turgut’tan muhtarlara ziyaret


Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Türkiye Muhtarlar Derneği Silifke Şubesini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Remzi Kır ve muhtarlarla görüştü. Turgut, ‘Muhtarlarımızla fikir alış verişinde bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde mahallelerimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz’ dedi

 

Tarih : 14 Mart 2018 Çarşamba 08:07   Okunma : 1322

Muhtarları belediye’nin mahalledeki temsilcisi olarak gördüklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘Düzenlemiş olduğumuz halk günlerinin yanı sıra, her ayın son Cuma günlerini de Muhtarlar Günü olarak gerçekleştiriyorum.

Vatandaşlarımız sıkıntılarını ilk olarak muhtarlara iletiyorlar. Muhtarlarımız da vatandaşlarımızın bu sıkıntı ve sorunlarının bizlere ulaşmasında bir köprü görevi görüyor. Bu vesileyle her fırsatta mahallelerimizi ve muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Fakat bu yeterince verimli olmuyor. Çünkü 88 mahalle muhtarımızı bir arada görmek ve bir araya getirmek mümkün olmuyor. Bunun için Silifke Belediyesi olarak muhtarlarımıza özel bir gün ayırdım ve tüm gün onlarla fikir alış verişinde bulunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Belediyemizin imkânlarıyla mahallelerimizdeki birçok sorunu ivedilikle çözme gayreti içindeyiz. İsteklerin çözülmesi adına sizlerin de büyük bir çaba içinde olduğunuzu görüyorum. En önemli şeyin koordineli ve birbirimizden haberdar olarak çalışmamız olduğunu düşünüyorum. Halkımızın bizim hizmetlerimizi görmesini, bundan memnuniyet duymasını istiyorum. Biz sosyal demokrat bir belediyeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak yaşadığımız kenti, sokağı ve mahalleyi daha yaşanılır hale getireceğiz" dedi.
REMZİ KIR, ‘BAŞKANIMIZA ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Remzi Kır ise, "Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Muhtarlar olarak sizden ve hizmetlerinizden memnunuz. Samimi ve dürüst bir başkansınız. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke, mustafa turgut, silifke belediyesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA