4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ`TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Tarih : 30 Nisan 2022 Cumartesi 16:10   Okunma : 519

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ramazan Bayramı dolayasıyla kutlama mesajı yayınladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ramazan Bayramı mesajında Ankara halkına ve tüm Türkiye`ye iyi dileklerini iletirken Ramazan Bayramı Ankara`da Büyükşehir tarafından yapılan hazırlıklardan da bahsetti. Yavaşın mesajı şöyle:

“Sevgili ailem,

Mübarek Ramazan ayının ardından bir bayrama daha sizlerle birlikte erişmenin mutluluğunu yaşıyorum. Aziz milletimizin ve kıymetli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı`nı kutluyor, Ankara`mız, ülkemiz ve tüm dünya için hayırlara ve tükenmek bilmeyen yaşama sevincine vesile olmasını diliyorum.

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, Ramazan Bayramı öncesinde Başkent`in cadde ve bulvarlarında kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdik. Merkez ve ilçelerdeki mezarlıklarımızda da temizlik çalışmalarını tamamladık. Bayram alışverişlerinin sağlıklı ve huzurla gerçekleşmesi için Zabıta ekiplerimizin gıda denetimlerini sıklaştırdık.

Başkent 153, ASKİ, EGO ve Ankara Zabıtası başta olmak üzere Belediyemizin birçok birimiyle bayram boyunca 24 saat esasına göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. EGO otobüslerimiz, metro, ANKARAY ve teleferik seferlerimiz ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Bayram tatili nedeniyle Ankara`dan ayrılacak ya da Ankara`ya gelecek tüm vatandaşlarımız için AŞTİ`de güvenlik önlemlerimizi artırdık. Dileyen tüm şehit yakınlarımız ise Başkent 153 Çağrı Merkezimizden araç talep ederek şehitlik ziyaretinde bulunabilecek. İtfaiye ekiplerimiz ile ANFA Güvenlik personelimiz ise olası sorunlara müdahale etmek üzere 24 saat görevlerinin başında olacak.

Bu vesileyle, şehit yakınlarımızın, kahraman gazilerimizin, geleceğimizin ışığı evlatlarımızın, elleri öpülesi büyüklerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı`nı kutluyor, herkese en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA