26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Erdemli Belediyesi Erasmus Plus Projesinin Mimarlarını Ağırladı


Erdemli Memduh Yılmaz Türkoğlu Ortaokulu tarafından hazırlanan ve ERASMUS Plus projesine katılan 8 farklı ülkenin temsilcileri Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette yaptığı açıklamada; 2016-2018 tarihleri arasında Avrupa Birliği Gençlik Programı bünyesinde ERAS

 

Tarih : 20 Mart 2018 Salı 23:59   Okunma : 1211

Erdemli Memduh Yılmaz Türkoğlu Ortaokulu tarafından hazırlanan ve ERASMUS Plus projesine katılan 8 farklı ülkenin temsilcileri Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette yaptığı açıklamada; 2016-2018 tarihleri arasında Avrupa Birliği Gençlik Programı bünyesinde ERASMUS Plus Projesinin Erdemli Memduh Yılmaz Türkoğlu Ortaokulu tarafından hazırlandığı bilgisini aktaranproje koordinatörü Zehra Ergün,7 farklı ülkenin bu anlamlı projeye iştirak ettiği bilgisini vererek, proje kapsamında kentimizin tarihi, turistik yerleri ve kültürel değerlerinin tanıtılarak çok kültürlü iletişime katkıda bulunulduğunu dile getirdi.

Erdemli Memduh Yılmaz Türkoğlu Ortaokulu tarafından hazırlanan ve koordinatörlüğünü Zehra Ertürk’ün üstlendiği ERASMUS Plus projesine katılan 7 farklı ülkeden temsilciler Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tolu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette yaptığı açıklamada, projeye; Portekiz, İtalya, Polonya, Romanya, İspanya, Litvanya, Yunanistan ve Türkiye’nin katıldığını anlatan proje koordinatörü Zehra Ergün, proje bünyesindeise 15-20 Mart tarihleri arasında Türkiye hareketliliğinin gerçekleştiğini dile getirdi. Bu hareketlilikte Mersin çevresinin tarihi ve turistik yerleri ve kültürel değerlerinin tanıtılarak çok kültürlü iletişime katkıda bulunulduğu bilgisini paylaşan Ergün, projenin değişik kültürler arasında bir köprü görevi görerek dünya barışına da katkıda bulunduğunu aktardı. Projenin çok verimli geçtiğini anlatan Ergün, ülkemize karşı önyargılarında bu tür projelerle ortadan kalktığına işaret ederek,  7 farklı ülkeden temsilcilerle birlikte yaptıkları ziyaretler kapsamında kentimize hayran kaldıklarını ve burada yaşamaya karar verdiklerini söyledi.

KENTİMİZİ 6 DİLDE 2,5 MİLYAR İNSANA TANITIYORUZ

ERASMUS Plus projesine imza atan ve kentimizin tanıtımına büyük katkıda bulunan okul müdürü Muzaffer Işık ve proje koordinatörü Zehra Ergün ile 7 farklı ülkeden gelen misafirlerini ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin güzelliğinin yanında güvenilir bir şehir olduğuna vurgu yaparak, “Erdemli insanlarıyla bütünleştiğinde dünyanın en güzel kentlerinden bir tanesidir. Erdemli’mizde daha kaliteli hizmetler oluşturmaya devam edip dış ülkelerden gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak ve kentimizin tanıtımı adına da yeni projeler geliştiriyoruz. Erdemli Belediyesi olarak 6 farklı dilde hazırladığımız ‘’4 Seasons Erdemli’’ projesi ile Erdemli’yi 2 Milyar 673 Milyon insana tanıtmanın gururunu yaşıyoruz. ‘Dört Mevsim Erdemli’  adı ile başlattığımız projemiz kapsamında; kentimizi 2 milyar 673 milyon insanımıza tanıtmak ve Erdemli’nin doğal güzelliklerini tarihi ve kültürel zenginliklerini ülke ve bölge turizminin yanında uluslararası düzeyde de adından söz ettirmek için turizm alanında da büyük ivme kazandıracak bir proje gerçekleştirdik’’  açıklamasında bulundu.

ERDEMLİ HUZUR VE KARDEŞLİĞİN HAKİM OLDUĞU BİR KENT

‘Bizim günyüzüne çıkmamış keşfedilmemiş birçok güzelliklerimiz var’ diyen Başkan Tollu Erdemli’nin misafirperver bir kent olduğunu ifade ederek, huzur ve kardeşliğin hakim olduğu bir kentte farklı ülkelerden gelen misafirlerini ağırladığını ve güzelliklerine hayran kalıp kentimizde ev sahibi olarak burada yaşamaya karar verdiklerini dile getirdi.

Projenin önemine değinen Başkan Tollu, söz konusu proje kapsamında da ülkeler arasındaki ziyaret ve ilişkilerin de arttığını belirterek, ‘’başarının devam etmesi ve proje kültürünün tüm kurumlarımıza yerleşmesi için eğitimler ve çalışmaların artmasını temenni ediyoruz’’ dedi. Başkan Tollu, son olarak Erdemli Memduh Yılmaz Türkoğlu Okul Müdürü Muzaffer Işık ve proje koordinatörü Zehra Ergün’e teşekkür ederek başarılarını devamını diledi. Ziyaret sonunda okul yetkilileri proje koordinatörü Zehra Ergün ve 7 farklı ülkeden projeye iştirak eden temsilcilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Tollu, Erdemli’nin tanıtımını ve kültürel zenginliklerini içerek bir tanıtım kitapçığı hediye etti. Projeye katılan  7 farklı ülkenin temsilcileri ise başkan Mükerrem Tollu’yagösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi ve ülkelerinin tanıtımını içeren tanıtım kitabı hediye etti.

Paylaş :
Etiketler :  mükerrem tollu, erasmus plus, erdemli belediyesi, adem aslan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA