1 Mayıs 2024 Çarşamba

16:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARDAN ORTAK “1 MAYIS” MESAJI   15:02   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: "TAKSİM`İ KAPATMAK ANAYASA TANIMAMAKTIR`` (1)   14:28   TUNCER BAKIRHAN`DAN `TEYAKKUZ` AÇIKLAMASI: "BİZ DE TEYAKKUZDAYIZ. BU SEFER İRADEMİZİ ASLA GASBETTİRMEYECEĞİZ"   14:23   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU MAZBATASINI ALDI: "POLEMİK YAPMAK İÇİN GELMEDİM, MİLLETE HIZMET ETMEK İÇİN GELDİM"   13:58   ALİ YERLİKAYA: "TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI YAPAN VE 1 MAYIS GÜNÜNÜ PROVOKE ETMEYE YÖNELİK HAZIRLIK İÇERİSİNDE OLAN 58 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   13:51   TGC, 1 MAYIS`TA BASIN EMEKÇİLERİ İÇİN CAN GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI ÇAĞRISI YAPTI   13:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ŞEYHMUS BAHÇECİ`NİN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   13:27   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ   13:15   NUMAN KURTULMUŞ YENİ ANAYASA İÇİN ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞTÜ... ÖZEL: "ANAYASA TARTIŞMALARI SİYASETİN ÜZERİNE SİS OLARAK ÇÖKÜP DİĞER MESELELERİ GÖRÜNMEZ KILIYORSA VATANDAŞIN MENFAATİ OLMAZ"   12:41   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT’TEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI   12:36   TARSUS’TA PARKLAR ARTIK DAHA TEMİZ DAHA KONFORLU   12:22   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ`UN "YENİ ANAYASA" TURU...    11:46   MUHİTTİN BÖCEK`TEN `1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ` MESAJI   11:03   TÜSİAD: “GERÇEK BEKÂ MESELESİ OLAN EĞİTİMDE MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ OLDUBİTTİYE GETİRİLMEMELİ”   10:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 1 MAYIS MESAJI   10:50   GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI KARIŞ’TAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI   10:47   GÜLCAN KIŞ’TAN 1 MAYIS MESAJI   10:22   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘GÖKKUŞAĞININ ALTINDA` OYUNU İLE GAZİANTEPLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU   10:22   BURHANETTİN BULUT: "TAKSİM`İ EMEKÇİYE KAPATAN İKTİDAR AYM KARARLARINI İHLAL ETMEKTEDİR"   10:01   İSTANBUL VALİLİĞİ, ‘OLAĞANÜSTÜ` 1 MAYIS ÖNLEMLERİNİ AÇIKLADI... TOPLU ULAŞIM KISITLANACAK. TRAMVAY, OTOBÜS, METRO, MARMARAY VE BAZI DENİZ SEFERLERİ DURDURULACAK  
 
     
   

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 22 Nisan’da Silifke’de


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 22 Nisan Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gökbelen Yaylasında katılacağı, Anadolu’nun Kadim Kültürü Yörükler-Türkmenler ve Değerlerimizi Koruma Yaşatma Çalıştayı hazırlıklarının devam ettiğini açıkladı.

 

Tarih : 10 Nisan 2018 Salı 05:42   Okunma : 910

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 22 Nisan Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gökbelen Yaylasında katılacağı, Anadolu’nun Kadim Kültürü Yörükler-Türkmenler ve Değerlerimizi Koruma Yaşatma Çalıştayı hazırlıklarının devam ettiğini açıkladı.

Çalıştayın Gökbelen Mahallesi’ndeyapılacağını belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Mersin’in gözde ilçesi Silifke’miz, 22 Nisan’da günlerce konuşulacak bir buluşmaya sahne olacak. Silifkeliler olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz.

Genel Başkanımızla Türkiye’nin her bölgesinden vatandaşlarımızı buluşturacağımız bu Yörük Çalıştayının olabildiğince coşkulu ve güzel geçmesi için tüm hazırlıklarımız titizlikle sürdürülüyor. Silifke Belediyesi olarak sorumluluğumuzu hakkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Sayın Genel Başkanımızın ziyareti, hem Mersin’e, hem Silifke’mize hem tüm Türkiye’ye büyük bir güç verecektir.

21 Nisan Cumartesi ve 22 Nisan Pazar günü olmak üzere iki gün sürecek çalıştay kapsamında, Musa Eroğlu konserinin yanı sıra halk oyunları, yörüklerin yaşamını konu alan paneller, konuşmalar, sunumlar, yöresel sanatçıların konserleri ve farklı etkinlikler yer alacaktır. Sevgiyi, emeği, hoşgörüyü yaşam felsefesi haline getiren, doğa anaya gönülden bağlı olan Yörüklerimizle umudu büyütmek için buluşuyoruz. Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı Çalıştayımızatüm vatandaşlarımızı bekliyoruz’ dedi.

‘YEME-İÇME VE ULAŞIM BELEDİYEMİZ TARAFINDAN KARŞILANACAK’

Başkan Mustafa Turgut, ‘Biz özellikle Yörüklerimizin göç zamanında bunu yapalım istedik. Çünkü Yörük kültürü ile ilgili eğer bir değerimiz yaşatılacaksa ve tanıtılacaksa özellikle SilifkeYöresininbu konudaki ağırlığı ve payı unutulmamalıdır. Bunun için bizim burada kendi kültürümüzü ve değerlerimizi hem kendi insanlarımıza, hem dışarıdan gelecek misafirlerimize aktarmamız gerekiyor.

Çalıştayımızda yeme, içme ve ulaşım tamamen ücretsiz olup belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı, 21 Nisan ve 22 Nisan günlerinde Gökbelen Yaylası’nda yapılacak olan Yörük Çalıştayı’na bekliyoruz’ diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, bünyamin uçar, silifke

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA