5 Mayıs 2024 Pazar

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

Turgay Demirtaş MGC Başkanlığı’na Aday


Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC), 5 Mayıs’ta Olağan Kongre’ye gidiyor. Kanal 33 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

 

Tarih : 25 Nisan 2018 Çarşamba 16:29   Okunma : 1042

Kanal 33 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Sözlerine 5 Mayıs’ta yapılacak olan Mersin Gazeteciler Cemiyeti genel kurulunda başkanlık yarışı içinde ‘ben de varım’” diyerek başlayan Demirtaş, mevcut Başkan Ahmet Ünal’a da kuruma verdiği emeklerinden dolayı teşekkür etti. Demirtaş, ayrıca yaşamını yitiren gazetecileri de andı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin genel kurulunda yarışacak diğer adaylara da başarı dileyen Demirtaş, “Bu demokratik mücadeledeki diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Yeni bir yol haritası çizerek, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni bulunduğu yerden daha üst seviyelere taşımak için bugün karşınızdayım” dedi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni kendi ayakları üzerinde duran, mesleğin itibarına yaraşır, hak ettiği yere getirmek için elinden gelenin daha fazlasını yapmak için meslektaşlarından sorumluluk isteyen Demirtaş, şunları dile getirdi:

 

"ÇÖZÜMÜ DIŞARIDA DEĞİL KENDİ İÇİMİZDE ARAYARAK BULACAĞIZ"

Cemiyetimizi şehirle bütünleşen kentimizin tüm dinamiklerini yanına alan bir yapı haline getirerek dik duruşlu olan her zümreye eşit mesafede yaklaşan bir örgüt olması için çaba sarf etmeyi başlıca görevlerim arasında sayıyorum diyen Demirtaş, "Sizde takdir edersiniz ki bir meslek örgütü olan cemiyetimiz, ticari kazanç sağlanan bir yapı değildir. Ancak kendi giderlerini karşılayan, çeşitli fonlarla kendisine destek arayan birçok proje ile çok çeşitli konularda ivme kazanan bir yapı neden olmasın? Bunun için de gereken neyse kısa vadede yapacağımı ifade etmek isterim. Şüphesiz tüm sorunların farkındayız. Çözümü dışarıda değil kendi içimizde arayarak bulacağız. Bizim yönetimimizde olsun ya da olmasın. Tüm üye gazeteci arkadaşlarımla cemiyeti hep beraber yöneteceğiz. Eksikliklerimizi beraber tamamlayacağız. Başarıya hep birlikte ulaşacağız. Merkez’de ve ilçelerimizde görev yapan tüm basın emekçilerinin her platformda gölgesi olacağıma söz verir, üzerime düşeni yapmak için adım attığım bu yolda desteklerinizi beklerim.

Bu manada tekrar; Mersin Gazeteciler Cemiyeti başkan adaylığımı duyurur. Sizlere ve Mersin kamuoyuna sevgi ve saygılarımı sunarım." şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA