4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

Feyzioğlu’na Gazili Dostu Özel Ödülü


Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyizoğlu, Gazi Üniversitesi Mezunları Derneği tarafından “Gazili Dostu Özel Ödülü”ne layık görüldü.

 

Tarih : 5 Mayıs 2018 Cumartesi 20:08   Okunma : 1043

Feyzioğlu ödülünü, Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi’nde düzenlenen “Gaziye Değer Katanlar” ödül töreninde, Dernek Başkanı Oya Hacıalioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile TÜSİAV Genel Başkanı Veli Sarıtoprak’ın elinden aldı.

Gazi Üniversitesi’ne katkı sunan, üniversiteye vefa duygusu ile bağlı kişi ve kurumların ödüllendirildiği törende konuşan Feyzioğlu, ödülün kendisi için özel bir anlam taşıdığını söyledi. TBMM’de görüşülmekte olan ve Gazi Üniversitesi’nin de dahil olduğu bazı üniversitelerin bölünmesine ilişkin tasarının yanlışlığına dikkat çeken Feyzioğlu, milletvekillerini bir kez daha düşünmeye davet etti.

Feyzioğlu törende Gazi Üniversitesi Mezunları Derneği tarafından ödüle layık bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ödülünü de verdi.

Feyzioğlu’nun yanı sıra şu isimler ödüle layık görüldü:

Prof. Dr. Şükrü Kızılot – Vefa Ödülü

Celalettin Solmaz – Gazili Dostu Özel Ödülü

Fethi Yaşar – Gazili Dostu Özel Ödülü

Veli Sarıtoprak  – Gazili Dostu Özel Ödülü

Nevzat Karpuzcu – Gazili Dostu Özel Ödülü

Ampute Futbol Milli Takımı – Gazili Değerler Ödülü

Nesibe Aydın – Gazili Değerler Ödülü

Sezai Bacaksız – Gazili Değerler Ödülü

Yavuz Donat – Gazili Değerler Ödülü

Erdoğan Çolak – Gazili Değerler Ödülü

Orhan Aydın – Gazili Değerler Ödülü

Halim Ateş – Gazili Değerler Ödülü

İlham Süheyl Aygül – Gazili Değerler Ödülü

Baki Budakoğlu – Gazili Değerler Ödülü

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA