27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

CHP Mersin’den 27. Dönem Milletvekili Aday Adayları tanıtım toplantısı


24 haziranda gerçekleştirilecek 27. dönem milletvekili seçimleri öncesi CHP Mersin milletvekili aday adayları tanıtım toplantısı Yenişehir Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti.

 

Tarih : 9 Mayıs 2018 Çarşamba 07:32   Okunma : 1404

 Yenişehir Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen aday adaylarının büyük çoğunluğunun katıldığı  tanıtım toplantısının Açılış konuşmasında İl Başkanı Av. Adil Aktay, büyük bir heyecan yaşadığını belirterek, "Çünkü her biri Türkiye’yi aydınlık günlere çıkarmak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır dostlar var karşımda. Türkiye’yi normalleşmeye, huzura, refaha kavuşturmaya aday kararlı insanlar var karşımda.

Türkiye’yi yönetmeye aday Cumhuriyet Halk Partisi’nin sıra neferleri buradalar. Ülkemiz her yönden krizin eşiğinde.Gençler işsiz, esnaf kepenk kapatıyor, işçiler geçinemiyor, çiftçi hak ettiğini alamıyor. Geleceğimiz, yani çocuklarımız, hak ettikleri eğitimi alamıyor. Toplumsal barışımız zedelendi. Neredeyse huzuru unutturacaklar bize. Yurtta barışı zedeleyenler, komşularımızla dostane ilişkileri de dinamitlediler. Faturasını hep birlikte ödüyoruz.

Adında adalet olan malum parti, adaleti mumla aratır oldu. Yollara düştük, “Hak, hukuk, adalet” diyerek. Ülke OHAL’le yönetiliyor, demokrasi ve insan hakları rafa kaldırıldı. İşte böyle kritik bir dönemde 24 Haziran seçimlerine gidiyoruz. “Baskın seçim” planları yapanların yüzünden düşen bin parça. Şaşkın ve öfkeliler. Çünkü görüyorlar ki, adalet yürüyüşçüleri geliyor. ‘Demokrasi’ diyenler, ‘Adalet' diyenler, huzur isteyenler, ‘Şeker fabrikalarına dokunma’, ‘çocuklarımın geleceğini karartma’ diyenler geliyor."dedi

Başkan Adil Aktay, "Güzel günlere inananlar kazanacak. Mersin’de de kazanacak, Türkiye’de de kazanacak. Her biri Mersin halkının teveccühüne mazhar olabilecek aday adayı arkadaşlarımızla bir aradayız. İktidar partisinde aday olma kriterleri belli: Tek adama biat edeceksin, haksızlıklar karşısında üç maymunu oynayacaksın, Meclis’te sana ne için el kaldır derlerse ona el kaldıracaksın… Peki ya bizde? Halk Partisi’nden aday olanlar için kriterler de belli: Halkına adanmışlık; Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmaya inanç; haksızlıklarla savaşmak için tükenmez bir enerji… Bugün burada, tüm aday arkadaşlarımın gözlerinde bu adanmışlığı, bu inancı, bu enerjiyi görüyorum. Bizim aday adaylarımız birbirini yoldaş bilir. Bu dayanışma, bu güzellik, bu inanç bizi zafere ulaştıracak.

Türkiye’nin kaderini değiştirecek 24 Haziran seçimlerinde hedefimiz zafer. Bu yolda sorumluluk alma cesaretini göstermiş olan tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, 25 Haziran’da bir demokrasi şöleni yaşanacak, her şey güzel olacak. " diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 İl Başkanı Adil Aktay'ın konuşmasının ardından milletvekili başkan aday adayları alfabetik sırayla sahneye çıktı ve kendilerini anlattılar.

 

Paylaş :
Etiketler :  chp, 27.dönem milletvekili adayları.tbmm, kılıçdaroğlu.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA