8 Mayıs 2024 Çarşamba

16:18   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, TARSUS VE ÇAMLIYAYLA MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ    14:33   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ   14:33   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER’E ZİYARET    14:29   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 32 MAHALLE MUHTARIYLA BULUŞTU   13:41   GÜLCAN KIŞ: “İHRACAT YASAĞI ÇÖZÜM DEĞİL SORUN DOĞURUR. ÜRETİCİNİN GİRDİ MALİYETLERİ DÜŞÜRÜLMELİ”    11:43   OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR...   09:57   TBMM İLİÇ MADEN KAZASINI ARAŞTIRMA KOMİSYONU`NUN CHP`Lİ ÜYELERİ SAHA İZLENİMLERİNİ ANLATTI   09:39   TBMM ARAŞTIRMA KOMİSYONU İLİÇ`TE...    09:23   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İSTİHDAMI ARTIRMAK İÇİN DUR DURAK BİLMİYOR   17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI  
 
     
   

Servet Koca “ Engelli Olmak Kişinin Tercihi Değildir ve Hepimiz Birer Engelli Adayıyız”


İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Kova 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 14 Mayıs 2018 Pazartesi 15:43   Okunma : 949

Koca mesajında, “Medeni toplum anlayışının unsurlarından bir tanesi de engelli insanların toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesidir. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemelidir.  Engelli olmak kişinin tercihi değildir ve hepimiz birer engelli adayıyız. Bunun bilincinde olarak, öncelikle kişiyi engelli konumuna düşürecek nedenlerin önlenmesi gerekmektedir” dedi.

 

Engellilerle empati kurulduğunda en büyük engelin ortadan kalkacağını vurgulayan Koca, “Engelli insanlarımızın önündeki engeller kaldırıldıkça, kendilerine inanılıp fırsat verildikçe, hayatın her alanında daha etkin ve verimli olacaklardır. Engelli bireylerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemelidir. Sahip oldukları potansiyeli azim ve inançla ortaya çıkarmalarına, başarılara imza atmalarına ve hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmalıyız. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de engellilerin sorunları ve günlük yaşamda karşılaştıkları sıkıntıların çözümü noktasında farkındalık oluşturulmalıyız. Yılın belirli bölümlerinde değil yılın her günü gündemde tutulması, engelli insanlarımızın günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları aşabilmeleri için gerekli çalışmaların yapılması, onların sosyal yaşamda çok daha fazla ve aktif şekilde yer almalarının sağlanması, hem toplumsal hem de insanı bir görev ve zorunluluktur. Tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA