5 Mayıs 2024 Pazar

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

Aznakay Heyetinden Başkan Kocamaz’a ziyaret..


Tarsus ilçesinin kardeş şehri olan Tataristan’ın Aznakay kentinden Mersin’e gelen misafirler, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti. Ziyarete Tatar-Türk Derneği Başkanı ve Kazan Devlet Üniversitesi Felsefe Bölümü öğretim görevlisi doçent doktor Firdevs Devbas, Aznakay İlçe Y

 

Tarih : 28 Şubat 2017 Salı 09:09   Okunma : 1353

Tarsus ilçesinin kardeş şehri olan Tataristan’ın Aznakay kentinden Mersin’e gelen misafirler, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti. Ziyarete Tatar-Türk Derneği Başkanı ve Kazan Devlet Üniversitesi Felsefe Bölümü öğretim görevlisi doçent doktor Firdevs Devbas, Aznakay İlçe Yürütme Kurulu Aydar Şamsutdinov ile alternatif tıp uzmanı ve Aznakay Sağlık Merkezi Sanatoryum’un sahibi Rüstam Davletşin katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile sohbet eden Aznakay Heyeti, 2 gündür Mersin’de olduklarını, tarihi ve kültürel yerleri Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen görevlilerle beraber gezdiklerini, aynı zamanda da Mersin’e her geldiklerinde Mersin’in değişerek güzelleştiğini gözlemlediklerini aktardılar.

Soli Pompeiopolis, sahiller ve Özgecan Meydanı gibi Mersin’in çeşitli yerlerini gezen ve yerinde inceleme fırsatı bulan misafirler, Mersin’de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Mersin ve Tataristan arasındaki ilişkilerin daha da yukarıya çıkacağını belirten misafirler, Başkan Kocamaz’ı Aznakay’a davet ettiler. 

Başkan Kocamaz da Aznakay’a gitmek, onların misafiri olmak istediklerini belirtirken, kendilerini Mersin’de ağırlamaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi.

Kardeş şehir Aznakay’dan gelen misafirler, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a yöresel objelerden oluşan hediyelerini takdim ettiler. 

Paylaş :
Etiketler :  aznakay, tataristan, mersin büyükşehir, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA