28 Mayıs 2024 Salı

12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"   01:59   MARMARA DENIZI`NDE 3.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU   22:58   BAKAN KOCA`DAN TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “10 KIŞI HAYATıNı KAYBETMIŞ, 9`U AĞıR 40 KIŞI YARALANMıŞTıR”   22:01   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ŞAMPIYON GALATASARAY`A KUTLAMA MESAJı   21:49   YERLIKAYA`DAN TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: “10 VATANDAŞıMıZ HAYATıNı KAYBETTI, 39 KIŞI ISE YARALANDı”   21:42   BAKAN TUNÇ, TAG OTOYOLU`NDAKI KAZAYA ILIŞKIN "SORUŞTURMA BAŞLATıLDıĞıNı" DUYURDU   21:37   FENERBAHÇE, SÜPER LIG`I IKINCI TAMAMLADı   21:31   ÖZGÜR ÖZEL, MERSIN OTOYOLUNDA MEYDANA GELEN KAZAYA ILIŞKIN MESAJ PAYLAŞTı   21:04   FLAŞ... GALATASARAY, 2023-2024 TRENDYOL SÜPER LIG`DE ŞAMPIYON OLDU   21:04   ŞAMPIYON GALATASARAY SÜPER LIG`DE 24. KUPASıNı KAZANDı   20:20   CHP MYK TOPLANTıSı SONA ERDI   19:56   FLAŞ... FENERBAHÇE BEKO, EURO LEAGUE 4`LÜ FINALDE DÖRDÜNCÜ OLDU  
 
     
   

Başkan Turgut:“Talepte bulunan her kuruma yardımcı oluyoruz”


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu MYO Müdürü Prof. Dr. Erdoğan Şeker’i ziyaret ederek, belediye tarafından yüksekokul çevresinde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

 

Tarih : 1 Mart 2017 Çarşamba 09:10   Okunma : 1534

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, çalışmalarla ilgili Prof. Dr. Erdoğan Şeker'den bilgiler alırken, kurumlar arası işbirliği çerçevesinde, talepte bulunan kurum ve kuruluşlara her zaman destek olduklarını açıkladı.

“DOĞRU BİLDİĞİMİZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İlçede eğitim kalitesinin yükseltilmesi amacıyla okulların başta fiziki şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini belirten Başkan Turgut, “Gerek ülkemiz gerekse ilçemiz için oldukça önemli olan yüksekokullarımız, gençlerimizin yetişmesinde ve iş hayatına atılmalarında önemli bir yere sahip. Yüksekokullar olduğu kadar ilkokullar, anasınıfları, ortaokullar ve liseler, gelecek nesillerin yetişmesinde ve topluma faydalı bireyler olarak kazandırılmasında önemli bir eğitim yuvasıdır.

Bugünün çocuklarının ve gençlerinin en iyi eğitimi almaları noktasında okullara, kurum ve kuruluşlara he zaman destek verdik, talepler doğrultusunda da vermeye devam ediyoruz.

Silifke Belediyesi ve şahsım olarak eğitime yardımcı olmak için adeta bir seferberliğimiz var. Ülkemizin geleceği, bugünümüzün çocukları. Onların en iyi şekilde eğitimlerini almalarını sağlamak hepimizin görevi. Çocuklarımızın başarılı ve mutlu olması için, dolayısıyla onların başarılarıyla anne-baba ve öğretmenlerimizin de mutlu olacağını bilerek, şu ana kadar önemli bir yolu kat ettik. Doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

ERDOĞAN ŞEKER’DEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un yüksekokul ziyaretine Başkan Yardımcıları Ömer Savar, Esen Tol ve Kültür Müdürü Üstün Zayim’de eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksekokul Müdürü Erdoğan Şeker, “Başkanımıza hizmetlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yüksekokulumuz ve Üniversitemiz adına başarılı hizmetler verdi. Bizlerin taleplerine imkânları ölçüsünde her zaman destek oldu” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediye başkanı dr. mustafa turgut, mersin, referandum, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA