26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Karahıdırlı Sokakları Parkeyle Donatılıyor


Erdemli Belediyesi Karahıdırlı Mahallesi’nin yollarını parke ile donatıyor. Erdemli’nin büyükşehir yasası sonrasında 71’e yükselen mahalle sayısına dikkat çeken Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu artışa rağmen son derece büyük işler başardıklarının altını çizdi.

 

Tarih : 5 Haziran 2018 Salı 10:51   Okunma : 1048

Erdemli Belediyesinin parke yol hizmeti dendiğinde en önlerde geldiğine vurgu yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin tarihinde almadığı parke hizmetini kendi dönemlerinde gördüğünü ifade etti. Tüm hizmetlerde öz sermaye kullanmaya son derece önem verdiklerini ifade eden Başkan Tollu, belediye olarak hizmette sınır tanımadıklarını ancak tasarruftan da taviz vermediklerini dile getirdi. En uzak yerleşim bölgeleri dâhil tüm mahallelere parke döşemeyi sürdürdüklerini ifade eden Başkan Tollu, bu kapsamda belediye ekiplerinin Çamlı Mahallesi’nin tüm sokaklarında parke çalışmasına devam ettiğini belirtti.

"ERDEMLİ, TARİHİN EN BÜYÜK PARKE YOL ATAĞINA ŞAHİTLİK EDİYOR"

Belediye olarak parke yol çalışmalarına çok büyük önem verdiklerini ve bu konuda çok iddialı hizmetlere imza attıklarını söyleyen Başkan Tollu, ‘merkez ve kırsalda sürdürülen hizmetler ilçenin ufkunu açıyor’ diyerek, Erdemli tarihinin en büyük parke yol atağının kendi hizmet dönemlerinde yapıldığını ifade etti. Erdemli’nin birçok yerini uzak yakın demeden parke yol ve kaldırımlarla süslediklerinin altını çizen Tollu, parke yolun daha çağdaş ve sağlam olduğunun altını çizdi.

"KÖYLER, TARİHLERİNDE GÖRMEDİĞİ HİZMETLERİ ALIYOR"

‘Mahalleye dönüşen köylerle birlikte mahallelerimiz yapılan yol ve kaldırım çalışmalarıyla çağdaş bir görünüme kavuşuyor’ diyen Tollu açıklamasını şöyle sürdürdü; “Göreve başladığımızdan bu yana, üretimini ve döşeme işini kendi bünyemizde yaptığımız ve daha az maliyet sağladığımız parke yol işinde çok iddialı bir konumda bulunuyoruz. Yetişemediğimiz noktalarda hizmet satın alımı da yapıyoruz. Yapılan parke çalışmaları neticesinde Erdemli yolları ve kaldırımlarıyla çağdaş bir şehir görünümüne kavuşmaktadır. Yaptıklarımızla yetinmiyoruz her geçen zamanda üzerine koyarak bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor. Bu bağlamda önceliğimiz bugüne kadar parke yol ve kaldırımla tanışmayan köy ve beldelerimizdir. Buralara tarihlerinin en büyük hizmetlerini götürüyoruz. Allah’ın izniyle daha da iyisini yapıp, insanlarımızı mutlu etmeyi sürdüreceğiz.”

"KARAHIDIRLI TARİHİNDE BİR İLKİ YAŞIYOR"

Erdemli Belediyesi’nin mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, belediyenin Karahıdırlı sokaklarını nakış nakış işleyerek parke ile donattığına işaret etti. Karahıdırlı’ nın tarihinde görmediği hizmetleri aldığını anlatan vatandaşlar, ‘’şimdiye kadarki yerel yönetimler içerisinde en çalışkanı olan Belediye Başkanımız Sayın MükerremTollu’ya mahallemize olan hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz’’ dediler.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, adem arslan, karahıdırlı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA