30 Nisan 2024 Salı

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

CHP’nin logo ve sloganı..


CHP’li Bingöl, referandumda kullanacak logo ve slogan için “Türkiye’de sakin bir ortamda, gerginliğin olmadığı, huzur içinde bir 16 Nisan oylamasının gerçekleştirilmesi için böyle bir logo ve sloganla karşınıza çıktı" dedi.

 

Tarih : 1 Mart 2017 Çarşamba 23:10   Okunma : 1263

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, referandum kampanyasında kullanacak logo ve slogan için “Türkiye’de sakin bir ortamda, gerginliğin olmadığı, huzur içinde bir 16 Nisan oylamasının gerçekleştirilmesi için böyle bir logo ve sloganla karşınıza çıktık” dedi.

Bingöl, parti genel merkezinin ön bahçesinde, CHP’nin referandum kampanyasında kullanılacağı logo ve sloganın tanıtımına ilişkin basın toplantısı yaptı. Logoların giydirildiği, saha çalışmalarında kullanılacak otobüsler de basına gösterildi.

Referandumun partilere yönelik bir seçim değil, bir memleket meselesi olduğunu ifade eden Bingöl, bu nedenle partinin adının ve ambleminin kullanılmadığını vurgulayarak, “Daha önce araçlarımızda var olan partinin adı ve amblemi tümüyle kaldırıldı. Sadece 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasına yönelik bir logo ve görsel söz konusu” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ GELECEKLERİ İÇİN ‘HAYIR’ OYU İSTİYORLAR”

Logoda, “çok masum, çok temiz” bir kız çocuğunun olduğunu ifade eden Bingöl, “Bu kız çocuğu, bütün Anadolu’yu kucaklayan, Türkiye’deki bütün vatandaşların, ailelerin kendilerini göreceği masum bir çocuk ve tümüyle bizi temsil ediyor. Burada her aile bu çocukta kendisini görebiliyor. Bizim geleceğimizi temsil eden çocuklarımızın bir talepleri var. Bu talep son derece çocuksu, son derece masum bir talep. Çocuklarımız bizden, bütün vatandaşlardan, bütün seçmelerden mütevazi bir talepte bulunuyorlar; gelecekleri için, kendileriyle birlikte Türkiye’nin geleceği için bir ‘hayır’ oyu istiyorlar. Bu çok masum bir talep” diye konuştu.

“GÜNEŞ; UMUT, HUZUR, AYDINLIK…”

Logo görselindeki kız çocuğuna işaret eden Bingöl, “Seçmelerimizin bu masum, o güzel çocuksu yüzü oy kabinine girerken, görerek oy kullanmaları çok ama çok önemli. Yanında güneş var. Güneş; umut, huzur, aydınlık… Biz istiyoruz ki güneşin ışıkları hep ülkemizi aydınlatsın, güneşin o sıcaklığı hep ülkemizi ısıtsın, karanlığa geçit vermeyecek bir aydınlık Türkiye’nin üzerinde hep var olsun. Onun için geleceğimiz çocuklar, ülkemizi aydınlatacak olan güneş ve bunları birleştirerek çocuklarımızın bu haklı, bu masum taleplerinin çok önemseneceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Türkiye’de var olan parlamenter sistem 16 Nisan’dan sonra sürdüğünde çok büyük şeylerin değişmeyeceğini kaydeden Bingöl, “Herkes için hayat devam edecek. Bu devam edecek süreçte eksik yanlar varsa, bunlar parlamentoda siyasi partilerin bir araya gelmesiyle çözülebilecek eksiklikler” dedi.

“HEMEN HEMEN OLUMSUZ HİÇBİR ELEŞTİRİYLE KARŞILAŞMADIK”

Dün itibariyle kamuoyu ile paylaşılan logo ve sloganın çok beğenildiğini de ifade eden Bingöl, “Hemen hemen olumsuz hiçbir eleştiriyle karşılaşmadık. Örgütlerimizle yaptığımız istişarelerde şunu gördük ki ilçelerde, illerde, beldelerde çok olumlu dönüşler olmuş, bu da bizi mutlu etti. Sonuçta Türkiye’de sakin bir ortamda, gerginliğin olmadığı, huzur içinde bir 16 Nisan oylamasının gerçekleştirilmesi için böyle bir logo ve sloganla karşınıza çıktık” dedi.

“HER GEÇEN GÜN YENİ GELİŞMELERİ PAYLAŞACAĞIZ”

Eski milletvekilleri, PM üyeleri ve il başkalarının da bu süreçte yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirten Bingöl, “Bu bir başlangıç değil, başlattığımız bir çalışmanın parçası. Her geçen gün yeni gelişmeleri paylaşacağız, yeni sloganlarla, yeni bazı etkinliklerle, basın mensupları ve vatandaşlarla paylaşacağız” diye konuştu.

“AMASYA’DA MUTLAKA GENEL GENEL BAŞKANIMIZIN KATILACAĞI BİR ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Bingöl, bir gazetecinin “Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinglerine Amasya’dan başlayacağı belirtiliyor, tarih netleşti mi?” sorusu üzerine, Amasya’da bir etkinlik yapılacağını ancak içeriğinin daha sonra paylaşılacağını belirtti.

Bingöl, “Biz bu kampanyanın önemli ayaklarından bir tanesini Amasya’dan başlatmak üzere önceden karar almıştık, demek ki çok doğru bir karar almışız. Zira başka bir takım mitinglerin de Amasya’dan başlatılacağını duyduk, bu bizi mutlu etti. Demek ki aldığımız karar çok doğru. Biz Amasya’da mutlaka Sayın Genel Genel Başkanımızın katılacağı bir etkinlik gerçekleştireceğiz” dedi.

“Kampanya çerçevesinde AK Parti, MHP tabanına yönelik özel bir çalışma yapılacak mı?” sorusuna da Bingöl, “Hiçbir siyasiye yönelik bir çalışma yapmak gibi bir düşüncemiz yok. Biz bunun bir memleket meselesi olmasından hareketle, 80 milyon vatandaşımızı ve görüşleri ne olursa olsun seçmenlerimizin tamamını dikkate alarak bir kampanya yürütüyoruz” yanıtını verdi.

Paylaş :
Etiketler :  chp, tekin bingöl, referandum, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA