1 Mayıs 2024 Çarşamba

01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ   19:25   DEM PARTİ`Lİ ÇİFTYÜREK: "2024`ÜN 4 AYINDA 425 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ. TERÖR MÜ ARIYORSUNUZ; BUYRUN SİZE SOSYAL TERÖR"   18:28   ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ 2 MAYIS`TA AKP GENEL MERKEZİ`NDE GERÇEKLEŞECEK   18:13   TBMM GENEL KURULU`NDA AKP VE CHP MİLLETVEKİLERİ ARASINDA "İBB ÇUKURU" TARTIŞMASI... MURAT EMİR: "TABİİ Kİ GEREĞİNİ YAPACAĞIZ AMA BUNDAN SİYASET ÜRETELİM DİYORSANIZ BAŞKA KAPIYA"   17:50   GÜLÜSTAN KOÇYİĞİT: "YARIN İSTANBUL`DA KİMİN BURNU KANASA BUNUN SORUMLUSU TAKSİM`İ YASAKLAYAN HÜKÜMETTİR, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI`DIR"   17:34   CANDAN YÜCEER`DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI   17:32   KEÇİÖREN AİLE TERAPİ MERKEZİ`NDE ``GİZLİ`` GİRİŞ... BAŞKAN ÖZARSLAN: "ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER VE TURGUT ALTINOK TARAFINDAN KULLANILMIŞ"   17:07   SOSYAL MEDYADA “HER YER TAKSİM HER YER 1 MAYIS” ETİKETİYLE KAMPANYA BAŞLATILDI   16:45   SİNAN ATEŞ CİNAYETİ... 17 KİŞİ HAKKINDAKİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR   16:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARDAN ORTAK “1 MAYIS” MESAJI   16:33   EDANUR GEZER`İN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ İMAMOĞLU`NDAN İLK AÇIKLAMA: “SORUMLULARI CEZASIZ BIRAKMAYACAĞIZ. BU OLAYIN SİYASİ İSTİSMAR MALZEMESİ HALİNE GETİRİLMESİNİ DE UTANARAK İZLİYORUZ”  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN MUT TAŞHAN`DA HEM KONSER HEM SİNEMA ETKİNLİĞİ 


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin hafta sonu etkinlikleri kapsamında, Mut Taşhan`da  yurttaşlar  iki gün boyunca müzik ve sinema keyfini bir arada yaşadı. 

 

Tarih : 15 Ağustos 2022 Pazartesi 10:28   Okunma : 489

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin hafta sonu etkinlikleri kapsamında, Mut Taşhan`da yurttaşlar iki gün boyunca müzik ve sinema keyfini bir arada yaşadı. 

Büyükşehir Belediyesi`nin Kadın ve Aile Hizmetleri ile Kültür ve Sosyal İşler Dairelerinin işbirliği ile yurttaşlar, cuma akşamı Kent Orkestrası`nı dinledi. Cumartesi akşamı ise Sayapark AVM işbirliğinde ‘Luka` filmini izledi. Kadın üreticiler, kültür-sanat etkinliklerini takip ederken el emeği ürünlerini ilçelilerle buluşturdu.

Sayapark AVM Genel Müdürü Aykut Arslan, işbirliğine ilişkin şunları söyledi:

“Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Sayapark Alışveriş Merkezi olarak beraber yürütmüş olduğumuz Mut`ta ilk sinema gösterimi için bugün buradayız. Bizim Sayapark olarak ‘100 bin Gülücük` proje kapsamımızda çocuklara oyuncak, kitap ve sinema etkinlikleri düzenleyerek güzel bir projeye imza attık. Bu konuda bize en büyük desteği Mersin Büyükşehir Belediyesi verdi. Sayın Başkanımız Vahap Seçer Beyefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde olmaya devam edeceğiz.” 

Etkinliğe katılan yurttaşlar ise memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

“Fatma Ayan: Bugün buraya yeğenimi gösteri izlemeye getirdim. Mut`ta böyle bir etkinlik şimdiye kadar yoktu. İlk defa böyle bir etkinlik düzenleniyor. Çocuklar çok mutlular. Böyle bir etkinliği düzenlediği için çocuklarımız da düşündüğü için Vahap Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Böylesi etkinliklerin devamının gelmesini de diliyoruz.

Nuray Kurt: Bizler bu tür etkinliklere çok açığız. Mut halkı olarak çok beğeniyoruz. Ben yeğenimle birlikte katıldım. Özellikle bu akşamı görmesini istedim. Böyle güzel bir ortam yaşamasını istedim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz

Faruk Devam: Çocukları etkinliğe getirdik. Gayet güzel ve başarılı. Devamını bekliyoruz ve istiyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA