2 Mayıs 2024 Perşembe

16:48   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, “BU ŞEHİR HAYALET ŞEHİR OLARAK ANILIYOR AMA BİZ BU ŞEHRİ HAYAL EDİLECEK BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”   15:54   GÜLCAN KIŞ: "MERSİN, SÖZ VERİLİP BİTİRİLEMEYEN PROJELERİN MERKEZİ HALİNE GETİRİLMİŞTİR"   15:21   NUMAN KURTULMUŞ, YENİ ANAYASA İÇİN SAADET - GELECEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ   15:02   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, YARIN CHP LİDERİ ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK   14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:23   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:19   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   12:40   İLİÇ`TE MADENİN YAŞAMLARI DEĞİŞTİRDİĞİ KÖYLER... "KİMİLERİ PARA KAZANIYOR, KİMİLERİ ÖLÜYOR"   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"   10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI  
 
     
   

İKİ KOLU DA OLMAYAN AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI HANÇERLİ, ZAFER BAYRAMI DOLAYISIYLA ÇANAKKALE BOĞAZI`NI YÜZEREK GEÇTİ


Türkiye`nin ilk engelli belediye başkanı olan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, 30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 100. yılı dolayısıyla Çanakkale Boğazı`nda Avrupa`dan Asya`ya yüzdü. Hançerli, "Biz Mustafa Kemal`in evlatları, çocukları olarak ecdadımızın gerçekleştirdiği Kurtuluş Savaşı`nın yanında bizimki küçük zaferler. Azim, kararlılık ve cesaretle hedeflerimi gerçekleştiriyorum. Çok mutluyum, çok gururluyum" dedi.

 

Tarih : 30 Ağustos 2022 Salı 15:32   Okunma : 361

Türkiye`nin ilk engelli belediye başkanı olan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, 30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 100. yılı dolayısıyla Çanakkale Boğazı`nda Avrupa`dan Asya`ya yüzdü. Hançerli, "Biz Mustafa Kemal`in evlatları, çocukları olarak ecdadımızın gerçekleştirdiği Kurtuluş Savaşı`nın yanında bizimki küçük zaferler. Azim, kararlılık ve cesaretle hedeflerimi gerçekleştiriyorum. Çok mutluyum, çok gururluyum" dedi.

Genç yaşında geçirdiği bir kaza nedeniyle iki kolunu da kaybeden Türkiye`nin ilk engelli başkanı olan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, daha önce 2 kez İstanbul Boğazı`nı yüzerek geçti. Hançerli, bugün ise 30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 100. yılında Çanakkale Boğazı`nı yüzerek Avrupa`dan Asya`ya geçti.

30 ÜLKEDEN 850 YÜZÜCÜ İLE YARIŞTI

Başkan Hançerli, Zafer Bayramı`nın 100. yılında 30 farklı ülkeden 850 yüzücü ile Çanakkale Rotary Kulübü`nün düzenlediği 35. Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışması`na katıldı.

"KURTULUŞ SAVAŞI`NIN YANINDA BİZİMKİ KÜÇÜK ZAFERLER"

İki kez İstanbul Boğazı`nı, bir kez de Çanakkale Boğazı`nı yüzerek geçen Turan Hançerli, şunları söyledi:

"Biz Mustafa Kemal`in evlatları, çocukları olarak ecdadımızın gerçekleştirdiği Kurtuluş Savaşı`nın yanında bizimki küçük zaferler. Boğaziçi`nde iki kıta arasını Anadolu`dan Avrupa`ya geçişten sonra, bugün Çanakkale`yi de bu sefer Avrupa`dan Anadolu`ya geçtik. Tabii mutluyum, gururluyum. `Yapacağız` dedik mi yapıyoruz. Burada geçtik, bu da yapıldı. Artık yeni hedefler, yeni amaçlar gerçekleştirilmeyi bekliyor. Onlar da birer birer gerçekleştirilecek. Azim, kararlılık, bilgi ve cesaret. Elimden bir şey kurtulmuyor, ben de çok mutluyum ve gururluyum. Bütün ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum, birlikte başardık. Organizasyon, Rotary Kulüp ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülkemizin en önemli geçişlerinden biri. Bu önemli iki geçişi geçmiş oldum, buna vesile olan herkese ayrıca teşekkür ediyorum."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA