7 Mayıs 2024 Salı

15:54   BAŞKAN YILDIZ’DAN, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE DOLU FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN   15:52   MEZİTLİ`DE `3 FİDAN` TÖRENLE ANILDI   15:50   AKİB, NİSAN AYINDA YÜZDE 12 ARTIŞLA 1,3 MİLYAR DOLAR İHRACATA İMZA ATTI   15:45   AKDENİZ BELEDİYE MECLİSİ, MAYIS AYI İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ: “YENİ DÖNEMDE AKDENİZ’DE HİZMET VE PROJE ATAĞI BAŞLIYOR”   15:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI SARIYILDIZ’DAN VATANDAŞLARA VERGİ ÇAĞRISI   15:26   ÜÇ FİDAN, İDAMLARININ 52. YILINDA MEZARLARI BAŞINDA ANILDI: "ONLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ"   13:37   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, “ÜÇ FİDAN`I ANDI: “HATIRALARI ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL: “HİÇ KİMSE KORKMASIN. CHP`Yİ TOPUYLA TÜFEĞİYLE DARBECİLER KARIŞTIRAMADI. ÖZGÜVENSİZ TARTIŞMALARLA KİMSE KİMSEYİ MEŞGUL ETMESİN. İŞİMİZ VAR DAHA İKTİDAR OLACAĞIZ"   10:25   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ÇOCUKLARA TEKNOLOJİ ATÖLYESİ   10:06   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ   01:16   HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ`NDEN “HÜT” ADLI GRUP İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ   15:01   ALİ YERLİKAYA: "1 MAYIS`TA POLİSLERİMİZE TAŞLI SOPALI SALDIRAN 12 ŞÜPHELİ DE BUGÜN YAKALANDI"   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   13:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN HIDIRELLEZ MESAJI: "BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ`İN ÜLKEMİZE BARIŞ, HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM"   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   10:19   YAZAR İPEK ONGUN, MERSİNLİ SEVENLERİYLE BULUŞTU   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”  
 
     
   

MURAT BAKAN, İKİ GÜNDE 5 POLİSİN İNTİHAR ETTİĞİNİ AÇIKLADI: “YETER ARTIK. SÜLEYMAN SOYLU, EMNİYET TEŞKİLATI YASTA, SEN MAGAZİN PROGRAMINA ÇIKIYORSUN SABAH. HİÇ Mİ VİCDANIN YOK. OLMAZ OLSUN SENİN GİBİ BAKAN”


CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, son iki günde beş polis memurunun intihar ettiğini belirtti ve “Yedi yıldır Meclis kürsüsünden söylediklerimiz, verdiğimiz soru önergeleri… Polis intiharları araştırılsın dedik, reddettiler. Ve bugün polisler intihar etmeye devam ediyor. Yeter artık. Süleyman Soylu, Emniyet Teşkilatı yasta, sen magazin programına çıkıyorsun sabah, ‘Hayata Gülümse` diye. Hiç mi vicdanın yok. Olmaz olsun senin gibi Bakan” dedi.

 

Tarih : 6 Ekim 2022 Perşembe 12:33   Okunma : 407

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, son iki günde beş polis memurunun intihar ettiğini belirtti ve “Yedi yıldır Meclis kürsüsünden söylediklerimiz, verdiğimiz soru önergeleri… Polis intiharları araştırılsın dedik, reddettiler. Ve bugün polisler intihar etmeye devam ediyor. Yeter artık. Süleyman Soylu, Emniyet Teşkilatı yasta, sen magazin programına çıkıyorsun sabah, ‘Hayata Gülümse` diye. Hiç mi vicdanın yok. Olmaz olsun senin gibi Bakan” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, yaptığı açıklamada; son iki günde beş polis memurunun intihar ettiğini açıkladı. Murat Bakan, “İntihar eden polislerden birinin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü`nde boş bir odada intihar ettiğini ve bir not bıraktığını; bıraktığı notta, bazı amirlerin isimlerini vererek mobbing gördüğü iddialarını yazdığını” aktardı.

Murat Bakan, şunları söyledi:

“Gün geçmiyor ki bir polis intiharı haberiyle karşılaşmayalım. Türkiye`de en çok intihar eden meslek grubu polisler. İki gün içinde beş polis intihar etti. Bir tanesi dün Enes kardeşimiz, Vatan Emniyet`te, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü`nde hayatına son verdi ve geride bir not bıraktı. O not, bugüne kadar bizim söylediklerimizi haykırıyordu açıkça.

Yedi yıldır Meclis kürsüsünden söylediklerimiz, verdiğimiz soru önergeleri, 2021 ve 2022 yılında verdiğimiz meclis araştırma önergelerinde söylediklerimiz… AKP ve MHP oylarıyla reddedilen… Polis intiharları araştırılsın dedik, reddettiler.

Ve bugün polisler intihar etmeye devam ediyor. Arkasında bıraktığı not, aslında bizim yabancı olduğumuz bir not değil. Biz o notun, intihar mektubunun benzerini gencecik yaşında hayatına son veren Semanur`da gördük, Mehmet Ali Bulut`ta, gencecik Cumhurbaşkanlığı koruması, onda gördük. Şırnak`ta hayatına son veren Özel Harekât Polisi Alpaslan Soylu`da gördük, Murat Sucu`da gördük. Yeter artık. Süleyman Soylu, Emniyet Teşkilatı yasta, sen magazin programına çıkıyorsun sabah, ‘Gülümse Türkiyem`, ‘Gülümse Hayat` (Hayata Gülümse) diye. Hiç mi vicdanın yok. Olmaz olsun senin gibi Bakan.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA