1 Mayıs 2024 Çarşamba

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ  
 
     
   

Tarsus Adliyesi’nde A Kalitede Hizmet İçin İşbirliği


Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Mersin Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret etti. Yeşilboğaz açıklamasında, birçok il barosunun sayısından daha fazla avukat sayısına sahip olan Tarsus’un, nüfus yoğunluğu da göz önünde bulundurularak; Tarsus Adliyesi’nin birinci sınıf kategorisine ayrılarak A kalitede hizmet alabilmesi, ayrıca Tarsus Adliyesi’ne ticaret ve çocuk mahkemesi kurulması gerektiği ve bu çalışmaların gerçekleştirilmesi için birlikte hareket edilmesi konusu

 

Tarih : 10 Ağustos 2018 Cuma 22:29   Okunma : 854

Mersin Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarsus İlçe Temsilcisi Av. Cihan Öktem’in de bulunduğu ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Baro Bşk. Bilgin Yeşilboğaz konuşmasında, “Birçok il barosunun sayısından, daha fazla avukat sayısına sahip olan Tarsus’un, nüfusu bakımından da daha yoğun olması sebebiyle, işlerin daha hızlı ve kaliteli yürütülmesi için Tarsus Adliyesi’nin önemsenmesi gerekiyor. Adliye’de şu an işler görev yapan hâkimlerimizin, savcılarımızın, avukatlarımızın ve personellerin özverileriyle yürüyor. Tarsus Adliyesi’nin A kalitede sürekli hizmet alabilmesi için birinci sınıf kategorisine ayrılarak, adliyeye daha fazla hâkim savcı atanması ayrıca, Tarsus Adliyesi’ne ticaret ve çocuk mahkemesi kurulması konusunda ortak görüşe varıldı ve bu çalışmaları işbirliği içerisinde yapılmasında da hem fikir olduk” diye konuştu.

“TARAFSIZ VE BAĞIMSIZ YARGIYI SAVUNMALIYIZ”

Vatandaşların ve meslektaşlarının sorunlarında, adliyenin bileşenleri olarak; savcılar, hâkimler ve avukatların hep birlikte hukukun üstünlüğünü ve adaleti savunmak zorunda olduğunu ifade eden Mersin Baro Bşk. Bilgin Yeşilboğaz, “Yargının üç sacayağı olan bizler, her zaman tarafsız ve bağımsız yargıyı savunmalıyız” dedi.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ise konuşmasında, “Tarsus Adliyesi’nin daha iyi hizmet verebilmesi için Mersin Barosu ile ortak çalışmalar yapmayı önemsiyoruz. Yargının kurucu unsuru olan avukatlarla birlikte sorunları ele alıp işbirliği yaparak, sorunların daha hızlı çözüme kavuşacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Baro Bşk.Bilgin Yeşilboğaz’ın Mersin Barosu’na ve meslektaşlarına yönelik başarılı çalışmalar yapacağına inandığını ifade ederek, kendisine başarılar diledi.

 

Paylaş :
Etiketler :  mersin barosu, bilgin yeşilboğaz, barolar birliği, tarsus ilçe temsilcisi cihan öktem

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA