9 Mayıs 2024 Perşembe

22:46   TBMM GENEL KURULU`NDA “SÖZ VERME” TARTIŞMASI… SAKIK: DÜŞMANCA TAVRINIZDAN SIKILDIK, BİÇER KARACA: DÜŞMANCA TAVIR NİTELEMESİNİ KABUL ETMEM   19:37   TBMM`DE CHP VE AKP ARASINDA "AKRABA ATAMALARI" TARTIŞMASI... GÜNAYDIN`DAN ŞAHİN USTAYA: "TROLLERİN PEŞİNE BİR GRUP BAŞKANVEKİLİ DÜŞMEZ"   19:12   ADALET BAKANI TUNÇ: "9`UNCU YARGI PAKETİ HENÜZ TAMAMLANMADI, HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR"   19:05   TARSUS BELEDİYESİ EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK VE İLAN REKLAM VERGİ BORCUNDA SON ÖDEME 31 MAYIS   18:35   TOROSLAR ZABITASI “TARTI KONTROL NOKTASI” TAM NOT ALDI   18:28   BAŞKAN BOLTAÇ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN MUHTARLAR BULUŞMASI PROGRAMINA KATILDI   18:09   AYŞE ATEŞ`İN SAVCILIK İFADESİNDE "MHP" VE "ÜLKÜ OCAKLARI" ONLARCA KEZ GEÇERKEN, İDDİANAMEDE HİÇ YER ALMADI   17:05   301 MADENCİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SOMA FACİASINDA KAMU GÖREVLİLERİ YARGILANMAYA BAŞLADI. AİLELER ADALET İSTEDİ: “BİR NEBZE ADALET PEŞİNDEYİZ AMA 10 YILDAN BERİ BULAMADIK   16:18   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, TARSUS VE ÇAMLIYAYLA MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ    14:33   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ   14:33   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER’E ZİYARET    14:29   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 32 MAHALLE MUHTARIYLA BULUŞTU   13:41   GÜLCAN KIŞ: “İHRACAT YASAĞI ÇÖZÜM DEĞİL SORUN DOĞURUR. ÜRETİCİNİN GİRDİ MALİYETLERİ DÜŞÜRÜLMELİ”    11:43   OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR...   09:57   TBMM İLİÇ MADEN KAZASINI ARAŞTIRMA KOMİSYONU`NUN CHP`Lİ ÜYELERİ SAHA İZLENİMLERİNİ ANLATTI   09:39   TBMM ARAŞTIRMA KOMİSYONU İLİÇ`TE...    09:23   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İSTİHDAMI ARTIRMAK İÇİN DUR DURAK BİLMİYOR   17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

"Kırtasiyede Kar Oran Minimum Seviyede"


Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Reşat Kıvılcım; artan döviz kuruna rağmen, ürünlerini önceden temin eden kırtasiyeci esnafının fırsatçılık yapmayıp, kar oranını minimum seviyede tutarak velilerin/öğrencilerin daha ekonomik koşullarda okul ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

 

Tarih : 10 Eylül 2018 Pazartesi 18:04   Okunma : 911

Yeni eğitim öğretim dönemi nedeniyle açıklama yapan Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Mehmet Reşat Kıvılcım; bu yıl yeni sezon öncesi ürün güvenliği ve sağlığı konularını ön planda tuttuklarını ifade etti. Ancak son dönemlerde artan döviz kurlarıyla birlikte bazı ürünlerde fiyatların fahiş şekilde artış gösterdiğine dikkat çeken Başkan Kıvılcım;  ancak bir çok ürünü büyük marketlere oranla daha ekonomik olarak önceden temin eden kırtasiyeci esnafının fırsatçılıktan kaçınıp kırtasiyede kar oranını minimum seviyede tuttuğunu kaydetti.

Artan döviz kurunun piyasaya olan olumsuz etkisinin zirve yaptığı bir dönemde başlayacak olan  yeni eğitim öğretim döneminde öğrenci ve velilerin okul ihtilaçlarını daha ekonomik ve uygun fiyatlarla karşılayacaklarının altını çizen Başkan Kıvılcım; “ Velilerimizin ve öğrencilerimizin kırtasiye ürünlerini düşük kar marjıyla satışa sunan kırtasiyecilerden almamalarını istiyoruz. Zaten sloganımız “Kırtasiye kırtasiyeciden alınır”. Eğitim her zaman olacak, değişen ürün çeşitleriyle kırtasiyeciler eğitimin her zaman bir kolu olacaktır. Ben bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilerimize, eğitim camiasını ve sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde açıklamasını tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA