29 Nisan 2024 Pazartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

“Mersin İyi Bir Yerel Yönetimle Daha İyi Noktalara Gelebilir”


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Serdal Kuyucuoğlu, Mersin’in Türkiye’nin yıldızı olabilecek kentlerden biri olduğuna işaret ederek "Tarımıyla, turizmiyle, lojistik ve sanayisiyle çok önemli bir potansiyeli var. Türkiye’nin bütçesine önemli katkıları olan bir şehir." dedi.

 

Tarih : 20 Eylül 2018 Perşembe 01:20   Okunma : 864

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Serdal Kuyucuoğlu, Toroslar ilçesine bağlı Çavuşlu, Bekiralanı, Soğucak, Gözne ve Ayvagediği mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla kentin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yerel yönetimlerin bir çözüm merci olduğunu, belediye başkanlarının kendi ekiplerini kurma, yatırım planlarını yapma ve uygulama şansına sahip olduğunu ifade eden Kuyucuoğlu, "Ben de bir uygulamacı olarak, bir mühendis olarak yerel yönetimlerde Mersin'e daha iyi hizmet edebileceğimi düşünüyorum" dedi.

Mersin Türkiye'nin yıldızı olabilecek kentlerden biri olduğuna işaret eden Kuyucuoğlu,  "Tarımıyla, turizmiyle, lojistik ve sanayisiyle çok önemli bir potansiyeli var. Türkiye'nin bütçesine önemli katkıları olan bir şehir. Mersin'in gelişmesi için önünde bir engel yok. İyi bir yerel yönetimle, doğru yatırımlarla Mersin çok daha iyi noktalara gelebilir. Bu nedenle yerel yönetimlere burada önemli görevler düşüyor. Yaşamın kolaylaşmasında, insanların iş bulmasında, gelir elde etmesinde belediyelerin rolü var. Tarım konusunda yerel yönetimler meyve ve sebzelerin tanıtımına ve pazarlanmasına katkı sunabilir" ifadelerini kullandı.

Mersin'in şehir merkezi nüfusun 1 milyonu bulduğunu ama ulaşım sorununu hâlâ çözülmediğini ifade eden Kuyucuoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Raylı sistem Mersin için bir ihtiyaç. 1989 yılında hazırladığım bir raporda Mersin'in raylı sistem çalışmalarına başlaması gerektiğini söyledim. Bunu ilk öneren ben oldum. Aradan 30 yıl geçti bir adım atılmadı. Her gelen belediye başkanı bu konuda sözler verdi ama uygulamada hiçbir şey yapmadı. Son olarak da şimdiki belediye başkanı söz verdi ama 4,5 sene kaybedildi. İnsanların hızlı, konforlu, ucuz, kent içinde seyahat etmesinin sağlanması lazım. Onun için bu raylı sistemin Tece'ye, Kargıpınarı'na kadar uzatılması gerekiyor. Trafik etütlerinin yenilenmesi ve raylı sistemin diğer bölgelere bağlantısının sağlanması gerekiyor."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA