8 Mayıs 2024 Çarşamba

17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   10:29   MANİSA`DA DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP`Lİ BAŞEVİRGEN`E DERT YANDI: “ÇİFTÇİNİN İŞİ ALLAH`A KALDI”   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ YOLLAR AÇMAYI SÜRDÜRÜYOR   10:15   MHP’Lİ UYSAL MERSİN’DE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ   10:13   YSK`NIN YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   09:58   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN: "20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK"   09:54   VELİ AĞBABA: “MEVCUT ANAYASAYA UYMAYAN BİR ANLAYIŞLA ANAYASA YAPILMAZ. ANAYASA YAPARAK 10 BİN LİRA MAAŞ ALAN EMEKLİNİN SORUNUNU MU ÇÖZECEKSİNİZ?”   09:30   CHP`DE TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞMALARI... GÜL ÇİFTCİ BİNİCİ: “EN KATILIMCI, EN DEMOKRATİK, EN DOĞRU, EN AKILCI ŞEKİLDE BU TÜZÜĞÜ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”   06:14   CHP`Lİ NAMIK TAN: "AKP-MHP KOALİSYONU CUMHURİYETE İHANET EDİYOR"   01:16   YSK`NIN 31 MART YEREL SEÇİMLERİNİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE  
 
     
   

Silifke Belediyesi’ne Hizmet Teşekkürü


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kurtuluş Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını yerinde dinleyip yerinde inceledi. Mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Mustafa Turgut’a teşekkür ettiler. Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, hiçbir ayrım gözetmeksizin her bir mahalleyi karış karış gezerken, Kurtuluş Mahallesinin eksikliklerini yerinde inceleyip, kısa sürede bu ihtiyaçların da tamamlanacağını belirtti.

 

Tarih : 3 Ekim 2018 Çarşamba 17:35   Okunma : 1107

Kurtuluş Mahallesi’nde vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Turgut, ‘Kurtuluş Mahallemizin ara yollarının büyük bir bölümü daha önce sıcak asfalt yapılmıştı. Mahalle merkezimiz başta olmak üzere Çayır, Fındıklı ve Hurma mevkilerinde de eksikliklerimizin büyük bir kısmını tamamladık. Mahallemize kazandırdığımız kapalı düğün salonumuzun yanına birde açıkta düğün yapılabilecek bir mekân kazandırdık. Hizmetlerimizi her mahallemize olduğu gibi Kurtuluş Mahallemize de ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini bir bir yerine getirmeye gayret gösteriyoruz’ dedi.

''Kurtuluş Mahallemize Hak Ettiği Değeri Ve Önemi Veriyoruz''

Kurtuluş Mahallesinin cazibe merkezi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut; ‘Mahallemiz bizim için ayrı bir önem taşıyor. Burada faaliyet gösteren düğün salonumuzun daha aktif hale getirilmesi için çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdik. Birde yanına açık havada düğün yapılabilmesi için güzel bir mekân yaptık. Bunun yanında Hurma, Çayır, Fındıklı gibi mevkilerde de eksik olan yol yama, stabilize ve asfaltlama gibi ihtiyaçları tamamladık. Çayır mevkiinde de çocuklarımızın ve her yaştan vatandaşlarımızın spor yapabileceği bir park yeri düşünüyoruz. Ayrıca Hurma bölgesinde balıkçılarımızın deniz yolu ile teknelerinin bulunduğu barınak yolunun bakım ve onarımını yaparak, yaz ve kış aylarında güvenli bir ulaşım yapmalarını sağladık. Fındıklı mevkiinde de bozuk olan yollarımızın bakımını gerçekleştirerek, mahalle merkezimizde bayanlarımızın ve çocuklarımızın rahat bir şekilde oyun oynayıp spor yapabilecekleri bir mekânı buraya kazandıracağız.

Kurtuluş Sakinlerinden Başkan Turgut Ve Ekibine Teşekkür

Mahalle ziyareti sırasında Başkan Turgut ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek; ‘Başkanım, hizmetlerinizi gerek gazetelerden gerekse sosyal medya ile reklamlardan takip ediyoruz. Belediyemiz imkânları dâhilinde 88 mahalleye de gerçekten başarılı hizmetler gerçekleştiriyor. Bizlerde tabiî ki Kurtuluş Mahallesi olarak eksikliklerimizin tamamlanmasını ve sizlerden yeni taleplerde bulunmayı istiyoruz’ diye konuştular.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA