14 Mayıs 2024 Salı

16:51   MERSİN MİLLETVEKİLİ KIŞ, OTİZMLİ ÇOCUKLARIN VE AİLELERİNİN SESİ OLDU   16:39   CHP MYK, SOMA`DA TOPLANDI…    16:34   CAN ATALAY`DAN SOMA İÇİN SİLİVRİ`DEN MEKTUP   12:59   GÜLNAR’IN TANITIMINA MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ   12:10   TARSUS’TA HAYVAN HAKLARI GÜNDEMDE: 1. SOKAK HAYVANLARI ÇALIŞTAYI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!   11:51   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN EŞİTLİK VURGUSU   11:46   YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN ATÖLYE TEMELLİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR   10:20   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU KURSİYERLERİ, İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR   09:45   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`DEN KADIN ÜRETİCİ PAZARI`NA ‘ANNELER GÜNÜ` ZİYARETİ   09:44   301 MADENCİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ SOMA FACİASININ ÜZERİNDEN 10 YIL GEÇTİ...   16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI  
 
     
   

Mersin Kereste-Palet Urge Firmaları 6. Yurtdışı Pazarlama Faaliyetlerini İtalya’da Gerçekleştirdi


Akdeniz Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, Kereste-Palet sektörünü Ticaret Bakanlığı’nın en etkin desteklerinden biri olan UR-GE Desteği ile buluşturduğu proje kapsamında, 4-7 Ekim 2018 tarihlerinde İtalya’nın Milano kentine Sektörel Ticaret Heyeti gerçekleştirdi.

 

Tarih : 10 Ekim 2018 Çarşamba 16:10   Okunma : 1420

KERESTE-PALET URGE FİRMALARI YÖNÜNÜ AVRUPAYA ÇEVİRDİ

Dubai, Vietnam, İsrail, Mısır ve İran heyetlerinin ardından yönünü Avrupa’ya çeviren firma yetkilileri, hedef pazarda gerçekleştirilen üretici, toptancı ve ithalatçı firma ziyaretleri ile İtalya’da kullanılan ürünleri inceledi. İtalya’nın ithalat gerçekleştirdiği ülkeleri ve ürün kalitesini hakkında bilgi edinen firmalar, ürün kalitesinin standardın çok üstünde olduklarını belirterek, ürün nakliyesi ile fiyat konusunda anlaşma sağladıkları takdirde pazarda avantajlı olacaklarını kaydetti.

Firmalar; ziyaret öncesinde Milano Ticaret Ataşesi Dr. Emre Orhan Öztelli ile T.C. Milano Başkonsolosluğu’nda bir araya geldi. Öztelli, firma temsilcileri ile gerçekleşen görüşmede İtalya ve Türkiye ticaret ilişkileri hakkında bilgi verirken, firma yetkililerinin sektör ihracatı hakkındaki sorularını da yanıtladı.

İTALYA'DA ZİYARET EDİLEN FİRMALARA TÜRKİYE'DEN DAVET

Heyet kapsamında Başkonsolos Özgür Uludüz ile de görüşme imkânı bulan firma yetkilileri, Ticaret Ataşesi Emre Orhan Öztelli’ye ve Başkonsolos Özgür Uludüz’e yardımları ve misafirperverlikleri anısına teşekkür ederek hediyelerini takdim etti. Heyeti takip eden süreçte; ticari ilişkilerin güçlendirilip ihracatın sürekliliğin sağlanması amacıyla, İtalya’da ziyaret edilen firmaların bir Alım Heyeti organizasyonuyla Türkiye’ye davet edilmeleri gündeme geldi.

Mersin’de faaliyetlerini sürdüren firmalardan oluşan heyete; Yeni Oluşum Orman Ürünleri, Selamoğlu Orman Ürünleri, Taylan Makine, Kurtuluş Orman, İntertim Orman Ürünleri, İnterpalet Palet, Oryap Ağaç Ahşap ve CHN Wood firmaları katıldı.

Kereste-Palet UR-GE projesi, önümüzdeki tarihlerde Ürdün pazarına heyet düzenlemek amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA