2 Mayıs 2024 Perşembe

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   12:27   CHP PARTİ SÖZCÜSÜ YÜCEL: “İSTANBUL`DA YAŞANANLAR ÜLKEMİZ DEMOKRASİSİ ADINA ÜZÜNTÜ VERİCİ”   12:20   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "TÜRKİYE`DEKİ TÜM EMEKÇİLERE SESLENİYORUZ; ANAYASAL HAKKINIZDIR, SENDİKALARDA ÖRGÜTLENİN"   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   11:53   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... “EMEKÇİLERİ TAKSİM`E SOKMAMAK ANAYASA`YI ÇİĞNEMEKTİR"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI  
 
     
   

OĞUZ KAAN SALICI: “BU ÜLKEYE YARGI ÜZERİNDEN BU KÖTÜLÜKLERİ YAPANLARI YARGIYA HAVALE EDECEĞİZ AMA O TALİMATLA ÇALIŞAN YARGI OLMAYACAK”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Biz bu ülkenin güzel insanlarını seviyoruz, insanları ayırmıyoruz. Hangi partiye oy verirse versinler, sonuçta hepsi bu ülkenin güzel insanları ama biz herkesi kucaklayacağız, herkese aynı gözle bakacağız, kendi iktidarımızda kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Ama hırsıza hırsız diyeceğiz hesabını soracağız. Bu ülkeye yargı üzerinden bu kötülükleri yapanları yargıya havale edeceğiz, ama o talimatla çalışan bir yargı olmayacak” dedi.

 

Tarih : 18 Aralık 2022 Pazar 17:35   Okunma : 504

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Biz bu ülkenin güzel insanlarını seviyoruz, insanları ayırmıyoruz. Hangi partiye oy verirse versinler, sonuçta hepsi bu ülkenin güzel insanları ama biz herkesi kucaklayacağız, herkese aynı gözle bakacağız, kendi iktidarımızda kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Ama hırsıza hırsız diyeceğiz hesabını soracağız. Bu ülkeye yargı üzerinden bu kötülükleri yapanları yargıya havale edeceğiz, ama o talimatla çalışan bir yargı olmayacak” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Kocaeli Çayırova`da üye katılım töreninde konuştu. Salıcı, şunları söyledi:

“BİZ, BİZE YAPILAN SALDIRILARDAN DOLAYI BİR MİLİM BİLE GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ”

“Bizim milletvekillerimiz hapistelerdi, CHP aday gösterdi normalde onların milletvekilliği döneminde salıverilmeleri gerekirken; Tuncay Özkan`ın, Mehmet Haberal`ın, Mustafa Balbay`ın tutuklulukları devam etti, hepsi aklandı. Eren Erdem, Parti Meclisi üyesiyken hapse atıldı. Hepsinden öte Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin`de terör saldırısına maruz kaldı, Çubuk`ta linç girişimi…Biz, bize yapılan saldırılardan dolayı bir milim bile geri adım atmayacağız.

Biz 31 Mart seçimlerinde iktidara İstanbul`da o kadar büyük bir hasar verdik ki onlara o kadar büyük bir darbe vurduk ki bunun intikamını almak için bunun acısıyla hala uğraşıyoruz. Önce 31 Mart seçimine ‘Çaldılar` dediler, seçmenin evine kadar girdiler. 6 Mayıs`ta yargıya verilen talimatın sonucunda yargının vermiş olduğu kararla iptal ettiler.

“TÜRKİYE`DE YARGININ BAĞIMSIZ OLDUĞUNU HERHALDE SADECE SARAYDA YAŞAYANLAR İNANIYOR”

İstanbul seçimlerinin kazanılmasında öne çıkan iki kişiden biri olan İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu`na dava açtılar. Yargılandı, ceza verdiler, siyasi yasak kondu. Ama biz biliyoruz ki bu mücadele bedel ödemeyi gerektiren bir mücadele. Bu mücadele iktidara giderken kolay olmayacak. Ekrem İmamoğlu`na dava açtılar. Tarihe ‘ahmak` davası diye geçecek. Muhtemelen hukuk fakültelerinde ‘hukuki süreçler nasıl yürümez, adaletsizlik nasıl bir adaletsizliktir` başlığına örnek olacak. Şimdi Ekrem İmamoğlu`nu mahkum ettiler. Ne diyorlar; ‘Türkiye`de yargı bağımsız. İstinaf süreci var, Yargıtay süreci var` diyorlar. Türkiye`de yargının bağımsız olduğunu herhalde sadece sarayda yaşayanlar inanıyor.

“BU ÜLKEYE YARGI ÜZERİNDEN BU KÖTÜLÜKLERİ YAPANLARI YARGIYA HAVALE EDECEĞİZ AMA O TALİMATLA ÇALIŞAN YARGI OLMAYACAK”

Biz bu ülkenin güzel insanlarını seviyoruz, insanları ayırmıyoruz. Hangi partiye oy verirse versinler, sonuçta hepsi bu ülkenin güzel insanları ama biz herkesi kucaklayacağız, herkese aynı gözle bakacağız, kendi iktidarımızda kimseyi ötekileştirmeyeceğiz ama hırsıza hırsız diyeceğiz hesabını soracağız. Bu ülkeye yargı üzerinden bu kötülükleri yapanları yargıya havale edeceğiz ama o talimatla çalışan bir yargı olmayacak.

“EĞER SİZ MAFYANIN BİR PARÇASIYSANIZ KESİN O FOTOĞRAF ALBÜMÜNDE ONUNLA BİR FOTOĞRAFINIZ VARDIR”

Bu ülkenin bir İçişleri Bakanı var, Süleyman Soylu diyorlar, ona İçişleri Bakanı diyor. Süleyman Soylu`nun geniş bir fotoğraf albümü var. Eğer siz mafyanın bir parçasıysanız kesin o fotoğraf albümünde onunla bir fotoğrafınız vardır. Ama eğer sen Darıca`da, Çayırova`da kendi helal kazancıyla yetişen bir vatandaşsan senin bu albümde yerin yoktur, Süleyman Soylu seninle fotoğraf çektirmez. Onun için onun o geniş fotoğraf albümünden dolayı her mafya babasıyla, uyuşturucu babasıyla olan fotoğrafından dolayı biz fotoroman Süleyman diyoruz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA