1 Mayıs 2024 Çarşamba

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Erkan Silifke’de


Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Erkan Silifke’de Partilileri, Belediye Başkanı Mustaa Turgut’u, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Örgütleri’ni ziyaret etti.

 

Tarih : 12 Ekim 2018 Cuma 15:12   Okunma : 1646

Silifke  ziyaretlerine  Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylık çalışmaları hakkında  ve hazırladığı MERSİN için YERELDEN GELİŞME PROGRAMI” (MYGP)  içeriği hakkında sırasıyla ; CHP ilçe binasında il yöneticileri ve partililer, Silifke belediye Başkanı,  GÖKSU FM, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, ,  İlçe Kadın Kolları ,Engelliler Derneği,  Eğitim Sen /KESK üyelerini ziyaret ederek bilgi veren Erkan, ziyaret ettikleri kurumlardan da ilçe sorunları ve çeşitli grupların  beklentileri hakkında bilgi aldı.

CHP İlçe başkanlığından sonra ,ikinci durak olarak Silifke  Belediye Başkanı Sn. Mustafa TURGUT’a nezaket ziyareti yaparak, programı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi, kendisine başarılar diledi.

Özellikle CHP nin emektarları ve karıncaları kadın kollarıyla ayrı olarak görüşme fırsatı bulan Erkan, önümüzdeki yerel seçimin seçimin “demokrasinin yerellerden genele yeniden inşa edilmesi” için önemli bir fırsat olduğunu,  kadınlara daha çık temsil hakkı  vermemiz gerektiği muhtar adayı olan kadın kolları üyelerimize başarılar diledi.

Hazırladığı MYGP içeriği ile ilgili kısa sunumu yaparak, Çukurova’nın ve özelde Mersin’in  kentimizin ekonomik olarak son 15 yıldır çöküntüye gittiğini ,  Mersin’e kaybettiği yılları geriye kazandırmanın ancak  yerel öncelikleri belirleyen bir program etrafına, katılımcı bir süreçte tartışarak ve birleşerek mümkün olacağını anlatan Serdar ERKAN, programına her kesimden destek istediğini anlattı.

Özellikle TSO ve engelliler derneğinde, kendilerini ziyaretlerinden ve program çalışmalarından çok memnun kaldıklarını belirterek, ilgiyle karşılanan ERKAN , kendilerinin  Büyükşehirden beklentilerini ve sorunlarını dinledi. Seçildikten sonra, öncelikle muhtarlar ve tüm dezavantajlı gruplarla ilgili meclisler kuracağını ve öncelikleri bu meclislerde belirleyeceklerini açıklayan Erkan, en büyük projesinin "TEMSİLİ DEMOKRASİDEN KATILIMCI DEMOKRASİYE GEÇMEK" olduğunu belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA