19 Mart 2024 Salı

12:45   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI   12:42   NEŞET TARHAN, MEZİTLİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NDE YENİLİKÇİ PROJELERİNİ AÇIKLADI   12:40   GÜRAN DİNÇER’DEN EMEKLİLERE TAM DESTEK    12:38   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT “HALKIN SESİNE KULAK VERDİK, DERDİNE KOŞTUK”   11:34   CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ BİNGÖL: "TEKSTİL SEKTÖRÜ YANLIŞ EKONOMİ POLİTİKALARI NEDENİYLE KAN AĞLIYOR."   10:37   VAHAP SEÇER, MERSİN İŞ DÜNYASI KULÜBÜ`YLE BİR ARAYA GELDİ   10:33   SERDAR SOYDAN, TARSUS’A KONGRE VE FUAR MERKEZİ MÜJDESİ VERDİ   10:31   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN’DAN ÇİRKİN SÖYLEMLERE KINAMA   09:56   TÜRKİYE YEREL YÖNETİCİLERİNİ SEÇMEK İÇİN SANDIK BAŞINA GİDECEK. BİR MİLYON 32 BİN 610 GENÇ İLK KEZ OY KULLANACAK   09:22   TARSUS’U ZİYARET EDEN MBB VAHAP SEÇER’E YOĞUN İLGİ   01:45   ÖZGÜR ÖZEL, PARTİSİNİN GENÇ ADAYLARIYLA BULUŞTU   01:01   CEVDET YILMAZ: “YEREL SEÇİMLER VESİLESİYLE MAKRO POLİTİKALARIMIZ KONUSUNDA YAPILAN TARTIŞMALAR, SPEKÜLATİF BİRTAKIM SÖYLEMLERDEN İBARET”   22:44   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN`İ TEBRİK ETTİ   21:02   FENERBAHÇE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU, 2 NİSAN`DA "LİGDEN ÇEKİLME" GÜNDEMLİ TOPLANACAK   20:01   ALİ KOÇ: “GEREKİYORSA BİR ALT LİGE İNECEĞİZ. BİR SENE OYNARIZ, ÇIKARIZ, HERKES AKLINI BAŞINA ALIR”   18:55   DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI UYSAL: “KÜME DÜŞÜŞÜMÜZÜN BEDELİNİ İŞ İNSANLARI ÖDÜYOR”   18:47   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP`YE GÜÇ VERİN EMEKLİNİN HAKKINI HEP BİRLİKTE SÖKE SÖKE ALACAĞIZ"   18:42   İYİ PARTİGENEL BAŞKANI AKŞENER: "TUTUN ELİMİ, MUHALEFET NASIL YAPILIRMIŞ GÖRÜN"   18:24   CHP`DEN ATATÜRK’ÜN ADINI ANMAYAN İLÇE MÜFTÜSÜNE TEPKİ   17:40   BAŞKAN GÜLTAK,31 MART’TA BU HALK SİZE ‘ARTIK YETER’ DİYECEK  
 
     
   

Şehit Şahin’in İsmi Yeni Mahalle’de Yaşayacak


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Yeni Mahalle’de 5 bin m2’lik alan üzerinde devam eden Şehit Mehmet İlker Şahin Parkının inşaat ve çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Hakkâri’nin merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Silifkeli Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin’in ismi Yeni Mahalle’de inşaat çalışmaları devam eden parkta yaşayacak.

 

Tarih : 16 Ekim 2018 Salı 16:25   Okunma : 1093

Şehit Mehmet İlker Şahin Parkı’nda çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Kısa sürede açılışını gerçekleştireceğimiz parkımızın, kentimize ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Hakkâri’nin merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan kardeşimiz Silifkeli Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin'in ailesine daha önce, Taşucu Mahallesi Toki Konutlarında bulunan bir dairemizi ücretsiz vermiştik. Hemen ardından belediye meclisimizde almış olduğumuz karar ile şehidimizin Yeni Mahallede bulunan ailesinin evinin yakınında yer alan 5 bin m2’lik parkada şehidimizin ismini verdik. Silifkeliler şehidine ve şehit ailelerine her zaman sahip çıkmış, sonuna kadar da çıkmaya devam edecektir.

Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için, canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Silifke olarak her zaman bir bütünüz ve bir aileyiz. İyi günde ve kötü günde bütün hemşerilerimizin yanında olduğumuz gibi şehit ailelerimizin de her zaman yanındayız. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve sonuna kadar da yapacağız” dedi.

Şehitlerin hatıralarını yaşatacak girişimlerde bulunduklarını da açıklamalarına ekleyen Başkan Turgut, “İsteriz ki bütün şehit ailelerimizi ev sahibi yapalım. Fakat bu uzun soluklu bir iş ve biz bu konuda önümüzdeki süreçte detaylı çalışmalar yapacağız. Meclisimizle görüşüp ve tartışıp bu konuda çözümler üreteceğiz. Bugün burada yaşayıp, nefes alabiliyorsak, bunun sebebi şehitlerimizdir. Onları unutmamalı ve hatıralarını yaşatmalıyız. Bu sebeple şehidimizin Yeni Mahalle’de bulunan evinin hemen yanında ki 5 bin m2’lik alanı park yaparak, burada şehidimizin ismini yaşatacağız. Silifke Belediyesi olarak şehit ailelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA