29 Mayıs 2024 Çarşamba

16:15   AYSU BANKOĞLU`NDAN, 9`UNCU YARGı PAKETI`NE ELEŞTIRI   15:52   GAZETECILER CEMIYETI BAŞKANı BILGIN: ”SGK`NıN ILAN YAYıMLAMA RAYIÇ BEDELINI BEŞ KAT YÜKSELTMESI YEREL MEDYA IÇIN CIDDI TEHDITTIR”   15:21   İLHAN UZGEL-HAKAN FIDAN GÖRÜŞMESI GERÇEKLEŞTI   13:57   ÖZEL SEKTÖR ÇALıŞANı ÖĞRETMENLER MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI BAŞLATTı   13:36   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "TÜZÜK DEĞIŞTIĞINDE KADıN KOLLARıNıN GÜÇLENDIRILMESINI İSTIYORUZ"   13:24   AYLIN NAZLıAKA, CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANLıĞı İÇIN YENIDEN ADAY OLDUĞUNU AÇıKLADı   12:21   ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ: "SOKAK HAYVANLARıYLA İLGILI TASLAK MECLIS`E ULAŞTı"   10:31   AVUKATLAR ``CMK TARIFESINE`` TEPKILI   10:01   SOKAK HAYVANLARıNıN UYUTULMASı HAZıRLıĞıNA HAYVANSEVERLER TEPKILI   09:49   “MERSIN ATıK SU YÖNETIMI VE EKOLOJIK DENGE PROJESI” GÜÇLENIYOR   01:51   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN KARARıYLA MEB, TÜRKIYE MAARIF VAKFı`NA 2024 YıLıNDA 5 MILYAR 702 MILYON TL`YE KADAR KAYNAK AKTARABILECEK   23:45   SAFRANBOLU`DAKI OKULLARA "TASARRUF TEDBIRI" YAZıSı: "ÇAY MAKINELERINI KULLANMAYıN"   22:54   ÖZGÜR ÖZEL, AB ÜYESI ÜLKELERIN BÜYÜKELÇILERI ILE BIR ARAYA GELDI   21:52   İSIAS OTELI DAVASıNDA 4 KIŞI HAKKıNDA SORUŞTURMA IZNI... ADALET ARAYAN AILELER, "BU KARARı OLUMLU KARŞıLıYORUZ"   21:02   ODTÜ`DE ÖĞRENCILERIN DEVRIM STADYUMU`NDA YAPACAĞı ŞENLIĞI ENGELLEME ÇABASı CHP HEYETINE TAKıLDı   19:36   CHP`NIN "MESEM`LERDEKI IŞ CINAYETLER ARAŞTıRıLSıN" ÖNERISI AKP VE MHP MILLETVEKILLERININ OYLARıYLA REDDEDILDI   18:14   ALI MAHIR BAŞARıR: “ULAŞTıRMA BAKANı, BIR AYıBıNı AÇıKLAMAK IÇIN ÇOK DAHA BÜYÜK BIR AYıP YAPTıĞıNı ITIRAF ETTI”   18:11   KıLıÇDAROĞLU DEMIRTAŞ`ı ZIYARET ETTI: “DEMIRTAŞ DıŞARıDA OLSAYDı TERÖR OLAYLARı BITERDI”   17:52   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “İLK SEÇIMLERDE PARTIMIZI IKTIDARA TAŞıYACAĞıZ"   17:10   TBMM İLIÇ MADEN KAZASıNı ARAŞTıRMA KOMISYONU`NA SUNUM YAPAN PROF. DR. CANDAN GÖKÇEOĞLU: "4. LIÇ FAZıNDA DAHA ÖNCE DE BIR KAYMA OLDU. BEN OLSAM BUNU DIDIKLERDIM"  
 
     
   

Jakarandalardan Sonbahar Sürprizi


Mezitli Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında oluşturulan 35 koruluğa dikilen Jakaranda ağaçları Mezitlilere Sonbahar sürprizi yaptı. Yaklaşık 8 bin ağacın bulunduğu koruluklarda Jakarandalar mor çiçek açtı.

 

Tarih : 23 Ekim 2018 Salı 17:03   Okunma : 1000

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın gurur projelerinden birisi olan jakaranda korulukları havaların sıcak gitmesini fırsat bilerek çiçek açıyor. Mezitli Belediyesi’nin en büyük kardeşlik projelerinden birisi olan, farklı kişi, kurum ve kuruluşları bir araya getiren jakaranda korulukları, mor renkli çiçeklerle ve hoş aromalı kokusuyla bulunduğu bölgenin havasını da değiştiriyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından hayata geçirilen ve kısa sürede 70 bin metrekarelik alanda 8 bin jakaranda türü fidan toprakla buluştuğu koruluklar, narin yoğun yaprakları ve mor renkli salkım şeklindeki çiçekleri ile büyüleyici bir görüntü sergiliyor. Koruluklar bölgede yaşayan vatandaşların da büyük beğenisini topluyor.

"FİDANLARIMIZ HIZLA BÜYÜDÜ"

Daha temiz bir hava, daha yeşil bir Mezitli için ilçenin dört bir yanına koruluk yaptıklarını dile getiren Başkan Tarhan, "Mezitli’nin birçok yerinde koruluk alanları oluşturduk. Birçok sivil toplum kuruluşlarını Mezitli’de aynı çatı altında topladık. Kendilerine alan verdik ve bu alanlarda Jacaranda cinsi ağaçlardan oluşan koruluk yapma imkânı sunduk. Toplamda 70 bin metrekarelik alana dikilen fidanlarımız hızla büyüdü. Havaların oldukça sıcak geçtiği bu sonbahar mevsiminde ağaçlarımız çiçek açtı. Ağaçlarımızın mor rengindeki hafif kokulu çiçekleriyle vatandaşlarımıza huzur vermesini diliyorum. Doğaseverleri de koruluklarımızı duyarsız vatandaşlar tarafından oluşacak olan tehlikelere karşı korumalarını istiyorum" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA