26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Parti Gözetmeksizin Başkan Kocamaz’ın Arkasındayız


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla düzenlenen ‘Muhtarlar Buluşması’ sona erdi.

 

Tarih : 26 Ekim 2018 Cuma 07:41   Okunma : 1152

Niğde’nin Ulukışla İlçesi’nin Çiftehan Köyü’nde, 19-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Muhtarlar Buluşması’nda 13 ilçenin muhtarları bir araya geldi. 6 gün boyunca yaklaşık 600 muhtar hizmet maratonuna kısa bir ara vererek, kaplıcanın ve doğanın keyfini sürdü. 

İlk etapta dört merkez ilçe ile Tarsus ve Çamlıyayla muhtarlarının bir araya geldiği Çiftehan tatilinin ikinci etabında, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut, Gülnar, Silifke ve Erdemli ilçe muhtarları bir araya geldi. Muhtarlar Çiftehan’dan memnun ayrıldı. Kaplıcaları ile ünlü olan Çiftehan Köyü’nde stresten arınan ve birlikte vakit geçirme fırsatı bulan muhtarlar, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu program ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’labir araya gelme fırsatı elde etti. Termal kaplıcanın keyfini süren muhtarlar, Muhtarlar Buluşması sayesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını da tekrar pekiştirdi.

Kafadar: “Böyle bir Başkan daha gelmez”

Gülnar İlçesi, Tozkovan Mahalle Muhtarı Mehmet Kafadar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’aböyle bir organizasyonu düzenlediği için teşekkürlerini ileterek, “Büyük çınarımız Burhanettin Bey’e bize bu buluşmayı düzenlediği için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bize buraları gezdirdi. Böyle bir Başkan daha hayatta gelmez ve de görülmez. Burhanettin Başkanımızın yolu açık inşallah. Başarılarının devamını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Balcı: “Burhanettin Başkanımın hizmette sınırı sonsuzdur”

Erdemli İlçesi Elbeyli Mahalle Muhtarı Burhan Balcı,2014 yılında Başkan Kocamaz ile birlikte aynı dönemde muhtarlığa başladığını ifade ederek, “Burhanettin Başkanımın görevde, hizmette sınırı sonsuzdur. Biz bir Yörük olarak seçimde de oyumuzu Başkanımıza verdik. Hangi siyasi partiden adaylığını koyarsa koysun bizim için önemli değil. Çünkü biz Başkanımızın peşindeyiz. Oyumuz onun. Elbeyli Mahallesi 50 senedir bir hizmet görmemiş. Atalarımızın kazmayla, kürekle açtığı yollar. Şükür olsun ki Başkanımız parke yaptı buraları. Burhanettin Başkanımızın hizmetleri sonsuz. Biz hizmetten önce huzur ve düzen istiyoruz. Mersin’in huzur ve düzene girdiğini de biliyoruz. Mersin’e vardığımız zaman eskiden bir yere oturamazdık. Şimdi aile parkları yapıldı, çocuk parkları yapıldı. Şükür ki herkes ailesiyle gelip, oturuyor, çayını içiyor, sohbetini yapıyor. Rahatsız olmadan evine dönüyor. Ben Elbeyli muhtarı olarak KocamazBaşkanımı çok seviyorum. 10 saat değil, 24 saat konuşsam Kocamaz Başkanımın yapmış olduğu hizmetleri saymakla bitiremem. Biz Kocamaz Başkanımızın arkasındayız. Desteğimiz sonsuz. Oyumuz onundur”ifadelerini kullandı.

Kökten:” 2 asırdır yapılmayan tüm hizmetler Burhanettin Kocamaz döneminde yapıldı; köyüm küçük İstanbul oldu”

Erdemli İlçesi, Küstüllü Mahalle Muhtarı Adnan Kökten Muhtarlar Buluşması’nın harika geçtiğini belirterek, “Ben dört buçuk yıldır muhtarım. Muhtarlıkta ilk dönemim. Çok şanslıyım ki Burhanettin Kocamaz gibi bir Başkan ile beraber çalıştık. Köyüm 1873 tarihinde mühür almış. 2 asırdır yapılmayan tüm hizmetleri Burhanettin Kocamaz döneminde beraber yaptık. Benim köyümde asfalt yoktu, bir metre parke yoktu. Kocamaz Başkanın sayesinde şimdi köyüm küçük İstanbul oldu. Yaptığı işleri saymakla bitiremem. Tarımda, tarımsal sulamada çok büyük destek verdi. Boru dağıttık. Suyu olmayan mahallelerimize su götürdük. Köylüler olarak kalkındık. Köyümüz büyüdü. En önemlisi de Mersin’e bir düzen, bir tertip geldi. Mersin’e güven geldi. Mersin tertemiz oldu. Ben 15 yıl merkezde oturdum ve Burhanettin Başkanım göreve gelmeden önce çoluğumuzu, çocuğumuzu biz parka götüremezdik. Burhanettin Kocamaz ile birlikte Mersin için, kendimiz için bir dönem daha devam etmesinde fayda var. İnşallah devam edeceğiz. Yola çık, yol açık Burhanettin Kocamaz” diye konuştu.

Çetin: “Muhtarlar birbiri ile kaynaştı”

Mut İlçesi Kemenli Mahalle Muhtarı Mevlit Çetin, Çiftehan’dan memnun ayrıldıklarını belirterek, “Güzel bir geziydi. Muhtarları birbirine kaynaştırdı. Böyle etkinliklerin devamını bekliyoruz. Bilhassa Burhanettin Başkanımızın ikinci bir dönemini görmeyi istiyoruz. Allah nasip etsin. Parti gözetmeksizin arkasındayız. Burhanettin Başkanım ile burada sohbet edemedik. Kendisini Kemenli mahallesine bekliyorum” şeklinde konuştu.

Mut İlçesi, Kavaközü Mahalle Muhtarı Salih AtaMuhtarlar Buluşması’nın çok güzel geçtiğini dile getirerek, “Ortam çok hoşumuza gitti. Çok memnun kaldık. Bizler kendi başımıza buralara gelip, böyle yerleri göremezdik. Daha önceki yıllarda muhtarlarla bir araya gelme şansımız yoktu. İmkânsızdı. Her yıl bu organizasyonların devamını diliyoruz. İşimizden, gücümüzden bizlerin bir araya gelmesi çok olanaksız. Bu sayede bir araya gelmiş oluyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a böyle bir organizasyon düzenlediği için çok teşekkür ederiz” dedi.

Mut İlçesi, Suçatı Mahalle Muhtarı Amet Uysal, 20 yıldır muhtarlık yaptığını anlatarak, “Burhanettin Başkan göreve gelene kadar böyle bir şey görmemiştik. En iyi Başkanımız, Burhanettin Başkanımız. Başkanımızın hizmetlerden çok memnunuz. Bundan ötesi olmaz. Daha önceleri muhtarlarla hiçbir araya gelemezdik. Burada muhtarlarla tanıştık, kaynaştık. Anamur’uyla, Gülnar’ıyla, Silifke’siyle tanışmış olduk. Çok iyi oldu. Başkanımız inşallah tekrar seçilir. Biz kendisinin arkasındayız” şeklinde konuştu.

Anamur İlçesi Lale Mahalle Muhtarı Muammet Ali Altun ise,“Bizleri buraya bir araya getirip, bu ortamımızı sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bizi en güzel şekilde ağırladı. Her şey güzel geçti. İnşallah kalbinden geçen her şey gönlünce olur. Çiftehan’ı çok beğendik, havuzlara girdik. Yemek güzel, otel güzel, odalar güzel. Ayrıca biz mahallerimize hayalimizde olmayan hizmetleri aldık. Allah razı olsun. Burhanettin Başkanımız sayesinde mahallemiz en güzel hizmetleri aldı ve almaya da devem edecek” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  BURHANETTİN KOCAMAZ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA