26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Biricik, kahvaltıda muhtarlarla buluştu


“Akdeniz’i sizlerle yönetmeye talibim” dediği muhtarlara projelerini anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Aziz Biricik,“Akdeniz’de yaşamak ayrıcalıklı olacak” dedi.

 

Tarih : 26 Ekim 2018 Cuma 09:07   Okunma : 1303

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Aziz Biricik, sabah kahvaltısında muhtarlarla buluştu. Toplantıya, Karacailyas Şakirgülmen Muhtarı Ali Özay, Bahçeli Kürkçü Mahalle Muhtarı Tevfik Yanpar, Yukarı Bahşiş Mahalle Muhtarı Salim Serin, Camili Mahalle Muhtarı Ali Doğru, Çilek Mahalle Muhtarı Muzaffer Gümüştaş. Kiretmithane Mahalle Muhtarı Ali Gülgen, İhsaniye Mahalle Muhtarı Zehra Yılmaz, Barış Mahalle Muhtarı Metin İlkyaz, Anadolu Mahalle Muhtarı Abdurrahman Bilgi. Dikilitaş Mahalle Muhtarı Mahmut Yaman, Hamideyi Mahalle Muhtarı Hamit Sor, Çankaya Mahalle Muhtarı Abdurrahim Saygın, Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Dindar, Yeşilçimen Mahalle Muhtarı Cemal Akçay, Civanyaylağı Muhtarı İsmail Toker, Özgürlük Mahalle Muhtarı Ömer Ergüven, Şevket Sümer Mahalle Muhtarı Sadık Öztunç, Hal Mahallesi Muhtarı Sıdık Karaman. Gündoğdu Mahalle Muhtarı Abdurrahim Ulusal ile Mersin Arapları Eğitim Derneği Başkanı Hakan Deniz Çelik, Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile Akdeniz İlçe örgütü ve kadın kolları üyeleri katıldı.

SİZLERLE YÖNETMEYE ADAYIM

Akdeniz’de insanların tanıyan, 20 yıldır esnafı bilen ve esnafın içinden gelen biri olduğunu anımsatan Biricik, Akdeniz’i, Akdeniz’in sorunlarını çok iyi bildiğini dile getirdi.

31 Mart 2019’da çok önemli bir yerel seçim yapılacağına işaret eden Biricik, “Akdeniz’i iyi tanıyan, sosyal ve fiziki, kültürel yapısını iyi bilen, sizin içinizden biriyim. Esnaf çocuğuyum. ESOB’da disiplin kurulu üyesi, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde Yönetim Kurulu başkanıyım. Pozcu Kooperatifi’nin başkanıyım. Akdeniz’i sizlerle birlikte yöneterek projeleri hayata geçirmek hedefimiz” dedi.

AKDENİZ BEREKETLİ OLACAK

Mersin’in lokomotifi olan tarım ve gıda sektörünün canlanması için projeler hazırladıklarını ifade eden Biricik, “Turizmi Akdeniz’den biz canlandıracağız. Akdeniz’de yaşamak ayrıcalık olacak. Hep birlikte yapacağız. Sizlerin önerileri bizlere talimattır. Hep birlikte eksiklikleri tespit edip, sorunları çözeceğim. Muhtarlar, mahalleleri en iyi bilenlerdir. İnsanlığa hizmet ettiğiniz için benim nezdimde çok değerlisiniz. Muhtarları çok önemsiyorum. Her zaman belediye muhtarların hizmetinde olacak. Size bunun sözünü veriyorum. Akdeniz bereketli olacak. Akdeniz’de üreteceğiz, ter dökeceğiz. Akdeniz’de kooperatifçiliği geliştireceğiz. Birlikte üreteceğiz, birlikte büyüyeceğiz. Birlikte paylaşacağız” diye konuştu.

AKDENİZ ENGELSİZ ŞEHİR OLACAK

Projelerinden de bahseden Biricik, “Akdeniz’in kapısı sizin kapınız. Akdeniz, spor, sanat ve kültür şehri olacaktır. Akdeniz’in hangi caddesinde, hangi sokağında, hangi evinde bir engelli varsa onunla yüreğimizi paylaşacağız. Engelleri kaldırıp, hayatlarını kolaylaştıracağız. Onların hayatını kolaylaştırmak için sosyal donatıları olan ve içinde psikolojik ve fiziksel destekler veren engelsiz yaşam merkezleri kuracağız. Sözüm sözdür.

AKDENİZ HUZURLU BİR ŞEHİR OLACAK

Emeklilerle ilgili projelerini de anlatan Biricik, “Akdeniz huzurlu bir şehir olacak” dedi ve şöyle devam etti: “Akdeniz’in her mahallesinde emekliler için huzur içinde oturabileceği hobi bahçesi ve emekliler merkezi yapacağız. Gençlerimize yeni istihdam alanları yaratacağız. Gençlerimizi kazanacağız. Kadınların istihdamını destekleyerek, güçlenmesine katkı sağlayacağız. Akdeniz’de yaşayan herkes mutlu olsun diye çalışacağız. Akdeniz’de yeni bir çehre yaratmak için söz veriyorum. Akdeniz’i cazibe merkezi yapacağız. Akdeniz’de herkesi birleştireceğiz, herkesi kucaklayacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sivil toplum örgütlerine, muhtarlara büyük önem verdiğine işaret eden Biricik, grup toplantısında muhtarların taleplerini ileteceğini söyledi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  aziz biricik, akdeniz belediyesi, minibüsçüler odası, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA