28 Nisan 2024 Pazar

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

Mersin Ampute Futbol Kulübünden Başkan Tarhan’a ziyaret


Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yamaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile futbol takımı sporcularından oluşan heyet Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti.

 

Tarih : 6 Kasım 2018 Salı 06:04   Okunma : 1670

Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yamaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile futbol takımı sporcularından oluşan heyet Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti. Sporcu gençlerle sohbet eden Başkan Tarhan, engellilerin daha çok sosyal ve kültürel alanlarda boy göstermesi gerektiğini söyledi.

Kulübün kuruluş süreciyle ilgili bilgi veren Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yamaç, Türkiye’de, Ampute Futbol Milli Takımının kazandığı başarıların ardından, engelli sporcular açısındanönemli gelişmeler yaşandığını ifade ettiği açıklamasında, “Mersin’de Ampute Futbol Kulübü kurduk ve bu yıl 2. Lig’den itibaren maçlarımızı yapacağız. Ligimizde çok daha tecrübeli olan kulüplerin yanında yeni kurulmuş olmamıza rağmen oldukça iddialı bir durumdayız. Hatta bu kısa sürede Ampute Milli Takımına 2 sporcumuzu gönderme başarısını yakaladık. Zorlu mücadelemizde her zaman yanımız da olacağını bildiğimiz Başkanımız Neşet Tarhan’ı da ziyaret ederek, maçlarımıza davet etmek istedik. Birçok alanda olduğu gibi engelliler için de sayısız hizmetleri bulunan başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Toplumun her kesiminin mutlu olacağı bir kent yaratma hedefiyle çalıştıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, “Bu özverili çalışmanız ve cesaretiniz nedeniyle sizleri de kutluyoruz. Elimizden geldiği ölçüde takımımızı her zaman destekleyeceğiz. Özellikle arkadaşlarımızın ‘biz de varız’ diyerek sahaya çıkmaları çok anlamlı. Engelliler toplumumuzun eşit bireyleridir. Hizmet politikamızı, onların hayatını nasıl kolaylaştırabileceğimiz üzerine kuruyoruz. Onların bizimle eşit haklara sahip vatandaşlar olduğu bilinciyle hareket ediyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, NEŞET TARHAN, MEZİTLİ BELEDİYESİ, MERSİN AMPUTE FUTBOL KULÜBÜ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA