6 Mayıs 2024 Pazartesi

10:25   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ÇOCUKLARA TEKNOLOJİ ATÖLYESİ   10:06   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ   01:16   HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ`NDEN “HÜT” ADLI GRUP İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ   15:01   ALİ YERLİKAYA: "1 MAYIS`TA POLİSLERİMİZE TAŞLI SOPALI SALDIRAN 12 ŞÜPHELİ DE BUGÜN YAKALANDI"   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   13:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN HIDIRELLEZ MESAJI: "BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ`İN ÜLKEMİZE BARIŞ, HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM"   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   10:19   YAZAR İPEK ONGUN, MERSİNLİ SEVENLERİYLE BULUŞTU   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYESİ, ÇOCUKLARI YEŞİL SAHALARDA BULUŞTURDU


Yenişehirli çocukların yarıyıl tatilini verimli geçirebilmeleri ve spor yaparak sosyalleşebilmeleri amacıyla Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel U12 Futbol Turnuvası sona erdi. 16 takımla 240 sporcunun mücadele ettiği turnuvada dereceye giren takımlar, kupalarını Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit`in elinden aldı.

 

Tarih : 3 Şubat 2023 Cuma 17:43   Okunma : 457

Yenişehirli çocukların yarıyıl tatilini verimli geçirebilmeleri ve spor yaparak sosyalleşebilmeleri amacıyla Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel U12 Futbol Turnuvası sona erdi. 16 takımla 240 sporcunun mücadele ettiği turnuvada dereceye giren takımlar, kupalarını Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit`in elinden aldı.

Yarıyıl tatilinde `1.Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali`ni düzenleyen Yenişehir Belediyesi, Geleneksel U12 Futbol Turnuvası`yla çocukları yeşil sahalarda buluşturdu. Yenişehir Belediyesi Özgecan Spor Tesisleri`nde yapılan turnuvaya katılan çocuklar, hem spor yaptı hem de eğlenceli vakit geçirdi.

Rakiplerini geçerek finale kalan Yenişehir İdman Yurdu ve Altınordu Futbol Kulübü final maçında karşılaştı. Normal süresi 1-1`lik skorla tamamlanan maçta seri penaltılar sonucunda şampiyonluğa Yenişehir İdman Yurdu ulaştı. Turnuvanın üçüncülük maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü(MSK) ve Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Maçı 4-0 kazanan MSK, turnuvayı üçüncüsırada tamamladı.

“ÇOCUKLARIMIZIN SPORLA VE SANATLA KALMASI ÇOK ÖNEMLİ”

Final ve üçüncülük maçlarını ailelerle izleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, dereceye giren takımlara kupalarını verdi. Çocuklarla bir araya gelen Başkan Özyiğit, “Yarıyıl tatilindeki çocuklarımız için çok güzel bir organizasyon oldu. Çocuklarımızın sporla ve sanatla kalması çok önemli. Ben onlardan ayrıca kitap okumalarını da istiyorum. Sanat ve spor gibi kitap da onların gelişimine çok katkı sunacak. Çocuklarımızın başarıları daim, yolları açık olsun. Onları çok seviyoruz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA