16 Mayıs 2024 Perşembe

15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK   11:40   KOBANİ DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR… DEM PARTİ`DEN SİNCAN CEZAEVİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA...   09:53   MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEKLİYOR, KADINLAR OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR   01:39   AYM`NİN CAN ATALAY KARARINI UYGULAMAYAN YARGITAY 3. CEZA DAİRESİ BAŞKANI MUHSİN ŞENTÜRK, YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI`NA SEÇİLDİ   01:20   ALİ MAHİR BAŞARIR: "OSMAN KAVALA DOSYASINDA HEYET KAPAĞINI BİLE KALDIRMADAN RET KARARI VERDİ, UTANÇ MESELESİDİR BU"   01:01   FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUK CEZALARININ ARTIRILMASINI DA İÇEREN KANUN TEKLİFİNİN İLK 3 MADDESİ TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDİLDİ   16:47   MGM HAVA TAHMİN UZMANI MURAT ACAR: HAFTA SONU BATI KESİMLERDEN BAŞLAYARAK HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK   16:14   AYHAN BORA KAPLAN DAVASI KAPSAMINDA GİZLİ TANIĞIN İSMİNİ VERDİĞİ 4 POLİS GÖZALTINA ALINDI   16:11   SAADET- GELECEK GRUBUNDAN İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA   15:05   MERSİNLİ SANATÇILAR ‘UZAKLAR’DAN DÖNDÜ   14:16   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER KORKUSUZ KAHRAMANLARLA BİR ARAYA GELDİ   12:31   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI İÇİN ÇAĞRI   11:38   MSB: "GARA VE HAKURK`TA 12 PKK`LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:03   TÜRKİYE`DE DOĞURGANLIK HIZI SON 22 YILDA 2,38 ÇOCUKTAN, 1.51 ÇOCUĞA DÜŞTÜ   10:11   MERSİN’DE DANS VE RİTMİN BÜYÜSÜYLE ENGELLER BİR KEZ DAHA AŞILDI   09:57   MERSİN’DE 19 MAYIS, RUHUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE KUTLANACAK  
 
     
   

Bozyazı’nın Birleştirici Gücü Ali Yağ


Ali Yağ Bozyazı AKP ilçe Binasına giderek adaylık başvurusunda bulundu. Partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile karşılaşan Yağ, "Yolu doğrudan geçen herkes kucaklaşacağız." dedi.

 

Tarih : 10 Kasım 2018 Cumartesi 14:43   Okunma : 1068

Parti binasına yaptığı başvurudan sonra açıklama yapan Yağ, "Değerli başkanım, parti yöneticilerim, değerli vatandaşlar, yeri geldi acınıza ağladık, düğünüzde oynadık, hastalandığınızda hastaneye koştuk. Uzun dönemdir aranızdayım. Zaman zaman ağladık zaman zaman güldük, bazen sırdaşınız, bazen kardeşiniz, bazen abiniz, bazen ev sahibi, bazen misafir oldum. En önemlisi gönüllerin misafiri olabilmek onu da başardığımı söylediniz. Bugün burada sizden aldığım güç ile Ak Parti'den Bozyazı Belediye Başkanlığı'na adaylık başvurumu hepinizin huzurunda yaptım. Yolu sevgiden, haktan, doğrudan ve muhabbetten geçen herkes ile bir gün bir durakta karışılacağız, kucaklaşacağız. Hepinize sağlık, sıhhat ve esenlikler diliyorum. Çok sağ olun var olun." şeklinde konuştu.

ALİ YAĞ KİMDİR?

1969 yılında Bozyazı’da doğdu. Bozyazı ilçesi Kızılca Köyü nüfusuna kayıtlı. İlkokul eğitimini, Bozyazı İlkokulunda; ortaokul eğitimini; Bozyazı Temel Eğitim Okulunda tamamladı. 1983 yılında Silahlı Kuvvetler Astsubay Hazırlama ve Sınıf Okulu’nu kazanarak Ankara’ya gitti. Dört yıllık eğitimini tamamlayarak 30 Ağustos 1987 yılında Deniz Bando Astsubayı olarak mezun oldu.

1 Eylül 1987 yılında Deniz Kuvvetleri Genel Komutanlığı -Ankara da göreve başladı. Daha sonra Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Gölcük/Kocaeli, Karamürsel/Yalova, Marmaris/Muğla ve Mersin de bulunan birlik ve karargâhlarda görev yaptı. Aksaz Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Emir Astsubayı (Marmaris-Muğla), Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Emir Astsubayı (Mersin) görevlerinde bulundu. 2011 Nisan ayında istekle emekli oldu.

Haziran 2011’de Ak Parti’ye üye oldu.2013 Yılında 2014 Yılı Mahalli İdareler seçimi için Bozyazı Belediye Başkan Aday Adayı oldu.2014 Yılı Ak Parti Siyaset Akademisi Lider Ülke: Türkiye “Yerel Yönetimler Programı-IV“ programını tamamladı

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA