27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

MERAL AKŞENER, DEPREMDE AİLESİNİ KAYBEDEN 15 YAŞINDAKİ MUHAMMED MUSTAFA`NIN VELİSİ OLDU


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Osmaniye`de yaralı depremzedeleri hastanede ziyaret etti. Akşener, depremde ailesini kaybeden 15 yaşındaki Muhammed Mustafa`ya, “Ben senin velin olsam kabul eder misin” diye sordu. Muhammed Mustafa`nın “Evet” yanıtının ardından “Bana Meral anneanne dersin, olur mu” diye soran Akşener, depremzedenin tüm bilgilerini alarak her şeyi ile ilgileneceğini söyledi.

 

Tarih : 12 Şubat 2023 Pazar 17:39   Okunma : 397

ERHAN ÖZMEN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Osmaniye`de yaralı depremzedeleri hastanede ziyaret etti. Akşener, depremde ailesini kaybeden 15 yaşındaki Muhammed Mustafa`ya, “Ben senin velin olsam kabul eder misin” diye sordu. Muhammed Mustafa`nın “Evet” yanıtının ardından “Bana Meral anneanne dersin, olur mu” diye soran Akşener, depremzedenin tüm bilgilerini alarak her şeyi ile ilgileneceğini söyledi.

Meral Akşener, bugün, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin büyük yıkıma neden olduğu şehirlerden Osmaniye`yi ziyaret etti. Akşener, depremde yaralanan ve Özel Yenihayat Hastanesi`nde tedavileri devam eden vatandaşların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

AKŞENER, 15 YAŞINDAKİ DEPREMZEDENİN VELİSİ OLDU

Meral Akşener, hastane ziyareti sırasında, depremde ailesini kaybeden ve tedavisi hastanede devam eden 15 yaşındaki Muhammed Mustafa`ya, “Ben senin velin olsam kabul eder misin” diye sordu. Akşener, Muhammed Mustafa`nın “Evet” yanıtının ardından, “Bana Meral anneanne dersin, olur mu” dedi. Akşener, depremzedenin tüm bilgilerini alarak her şeyi ile ilgileneceğini söyledi.

“GERİDE ÇOCUKLUĞUMU, GENÇLİĞİMİ, AİLEMİN BİR BÖLÜMÜNÜ BIRAKTIM”

Akşener, Muhammed Mustafa`nın ardından, enkaz altında 6 saat kalan ve elektrik-elektronik mühendisi olan Arda isimli depremzedeyi de ziyaret etti. Arda isimli depremzede, yaşadıklarını Akşener`e şu sözlerle anlattı:

“Biz, aşağıda 6-7 saat kaldık, annemle ve erkek kardeşimle. Zor oldu bizim için ama beni hayata tutan şey, onların orada olmasıydı, onların sesini duymam oldu. Onlara dayandım, onlara tutundum. Bir şekilde içimizde inanç oldu. Artçılardan sonra daha çok sıkıştık, yerimiz daraldı. Sadece sağ kolumu hareket ettirebiliyordum. Orada da elimden geldiğince anneme ve erkek kardeşime yardımcı olmaya çalıştım. Elimden geldiğince onları çıkartmaya çalıştım ve başardım. Mutluyum ama yaşanan bu durumlardan dolayı genel olarak tabii ki içim hoş değil. Geride çocukluğumu, gençliğimi, ailemin bir bölümünü bıraktım. Kolay olmadı ama birçok şeyi de orada aştım. Çok şükür şimdi de dimdik ayaktayız.”

“BU AFETİN, BU ZORLUĞUN ALTINDAN BİRLİKTE EL ELE VEREREK KALKACAĞIZ”

Osmaniye`deki hastane ziyaretinin ardından açıklama yapan Akşener, şunları söyledi:

“Hep birlikte ‘birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için` diyerek bu afetin, bu zorluğun altından birlikte el ele vererek kalkacağız. Türkiye`nin her tarafında yaşayan her bir vatandaşımızın kalbi buralarda atıyor. Benim kafamdaki siyaset tarifi, arkadaşlarımın kafasındaki siyaset tarifi şudur: Muhalefet halkın avukatıdır, iktidar iş görür; işi yapar, ona bildirir. Bugün tamamen sizin sesinizi duyup eksik nedir, gedik nedir, ona nasıl çare bulunabilir diye buradayım.

“TÜRKİYE`NİN BÜYÜK BİR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ HALİNE DÖNÜŞTÜK”

Arkadaşlarımız, deprem sabahı 9 ila 9 buçuk arasında Ankara`dan yola çıktılar. Türkiye`nin deprem olmuş her ilinde, her ilçesinde milletvekili arkadaşlarımız, gençlik kollarımız bulundu. Dolayısıyla biz, şu anda Türkiye`nin büyük bir sivil toplum örgütü haline dönüştük. AFAD`ın bilgisi dahilinde; valiliklerin, kaymakamlıkların, resmi alanların bilgisi dahilinde Türkiye`nin birçok yerinde yaşayan kardeşlerimiz, size gönderilmesi için yardım gönderiyor. Biz, sadece o iletme işlemini yapıyoruz. Türkiye`nin her yerinden gönüllüler, arama-kurtarma için bize geldiler ve biz yine devletimizin bilgisi dahilinde dağıttık.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA