13 Haziran 2024 Perşembe

16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   10:53   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “ÇOCUK ÇALıŞTAYı” DÜZENLEDI   10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   23:43   GÜRSEL EROL`DAN KAYYUM ELEŞTIRISI: “BU, DEM PARTI`LI BIR BELEDIYE BAŞKANıNA YAPıLAN BIR UYGULAMA DEĞIL BU, INSANLARıN SEÇME VE SEÇILME HAKLARıNıN TAKDIR GÖRMEDIĞI BIR DAVRANıŞ ŞEKLI”   22:47   DENIZ YÜCEL`DEN ÖMER ÇELIK`E `NEFRET SÖYLEMI` YANıTı: "BÖYLE BIR KONUNUN KONUŞULDUĞUNU TEYIT EDEMIYORUZ"   22:29   AKP`LILERIN ITIRAZıNA KARŞıN METIN KURT`UN ADı, İBB MECLISI`NDE ALıNAN KARARLA YEDIKULE`DEKI SPOR TESISINE VERILDI   21:29   ÖMER ÇELIK: “CUMHURBAŞKANıMıZ ARZU EDILDIĞI TAKDIRDE CHP`YE HAZINE VE MALIYE BAKANıMıZ ŞIMŞEK`IN BILGI VERECEĞINI IFADE ETTI”   20:47   AYŞE ATEŞ: “CUMHURBAŞKANı`MıZıN SESSIZLIĞINDEN GÜÇ ALARAK TEHDIT VE IFTIRALARı ILE BIZE HAYATı ZINDAN EDEN, SUÇU VE SUÇLUYU ÖVEN HER KIM VARSA DÜN NE SÖYLEDIĞINE BAKARAK YARıN NE KONUŞACAĞıNı DÜŞÜNSÜN”   20:10   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı VE GENEL MERKEZDE YAŞANANLAR (2)   20:07   AKPM RAPORTÖRÜ SCHENNACH, DEM PARTI HEYETIYLE GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

"Mahallelerde Eksik ve Yarım Kalan Hizmetlerimizi Tamamlayacağız"


Kent merkezi ve mahallelerde ziyaretlerini sürdürerek, vatandaşlarla birebir görüşen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Eksik kalmış ve tamamlanması gereken bütün hizmetleri bir bir gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Tarih : 11 Aralık 2018 Salı 14:11   Okunma : 992

Sarıaydın ve Kocaoluk mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı MustafaTurgut, “Yılın ilk karı düşerken, uzak yakın demeden hizmetlerimizi ulaştırmaya devam ediyoruz. Daha önceki yapmış olduğumuz mahalle ziyaretlerimizde acil hizmetleri tespit ederek, bunların çözümü için çalışmalar yaptık. 88 mahallemize de dokunarak, vatandaşlarımızın talep ettiği eksiklikleri yerinde değerlendirdik. Mahallelerimizi sırasıyla ziyaret ederken yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetleride yerinde görme imkânımız oldu. Asfalt, park, parke döşeme, sosyal yaşam alanları ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalar aciliyet gereken hizmetlerdi. Plan ve program dâhilinde bir bir yerine getirmeye çalıştık, halende çalışıyoruz. 

Yeni yılda da nakış nakış işleyerek tespit ettiğimiz bu mahallelerimize hizmetlerimizi, eksik ve yarım kalan hizmetleri götüreceğiz. Bugüne kadar bize iletilen her konuya çözüm bulmaya çalıştık. Hiçbir konuda bahane üretmedik ve üretmeyeceğiz. İmkânlarımız ve sorumluluğumuz çerçevesinde her türlü sorunun üstesinden birlikte geleceğiz. Mahalle muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla el ele vererek, istişare içerisinde talep ve sıkıntılarımızı çözüme kavuşturacağız.

Muhtarlarımızın ziyaretleri bizleri çok mutlu ediyor. Her konuda istişare yapıyoruz ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. Kapımız her zaman herkese açıktır. Özellikle muhtarlarımızın bizleri ziyaret ederek vatandaşın sorun ve sıkıntılarını aktarmaları bizleri daha da mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte de haftanın her Salı günü halkımızla, her ayın son Cuma günü de muhtarlarımızla birlikte olmaya devam edeceğim” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA