2 Mayıs 2024 Perşembe

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ  
 
     
   

Mezitli Kuyuluk Bölgesi Kanalizasyonuna 5 Yıldır Başlanmadı


Mezitli Belediyesi kanalizasyon için gerekli alt yapıyı tamamladı, MESKİ’yi bekliyor. Geçtiğimiz günlerde MESKİ kaynaklı olarak basında yer alan ve kanalizasyonu bulunmayan mahallelerde yaşanan aksaklıkların konu edildiği haberlere Mezitli Belediyesi tarafından bir açıklama yapıldı.

 

Tarih : 14 Aralık 2018 Cuma 17:01   Okunma : 895

Halen kanalizasyon hattı bulunmayan Kuyuluk, Çamlıca ve Çankaya Mahalleleri kanalizasyon yapımı için 2014 yılından bu yana çeşitli yöntemlerle başvurulmasına rağmen, MESKİ tarafından henüz hiçbir işlem yapılmadığına dikkat çekilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan Kuyuluk, Çamlıca ve Çankaya Mahallelerinin kanalizasyon sorunu Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne 2014 yılında resmi yazı ile bildirilmiş, o tarihten bu yana defalarca yazılı ve sözlü (Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantıları dahil) gündeme getirilmiştir. Ancak MESKİ Genel Müdürlüğünce bugüne kadar herhangi bir çözüm üretilmemiştir.

Mezitli Belediyesinin 2014 yılında başlattığı ve 5 yıl süren yazışmaları sonucunda MESKİ bugüne kadar herhangi bir işlem yapmadığı gibi ilgili projenin yeni bitirildiği ve yapım ihalesinin 2019 yılında yapılacağı MESKİ Genel Müdürlüğünce ifade edilmiştir.

Yerel basında çıkan haberlere göre Mezitli Belediyesince açılması gereken yolların açılmadığı itham edilse de bu haberlerin gerçek ve doğru olmadığı açıktır. MESKİ Genel Müdürlüğünce hazırlandığı söylenen kanalizasyon projesi uygulanmak istenirse yolların açık olduğu mutlak görülecektir.

11.12.2018 tarihli yerel basında çıkan spesifik, lokal bir nokta için ise kamulaştırma (Örtü Enkaz Bedeli) işlemleri Belediyemizce acil ve ivedi olarak başlatılmış olup, önümüzdeki günlerde sonlandırılmış olacaktır.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA